Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Копринка
Модератор: sapuna
Копринка
Здравейте колеги!Утре или другия ден имам път към Павел Баня и си мисля да отскоча до там.Не съм ходил преди.Ще ми разясните ли кълве ли нещо, каква риба е активна сега, на какво взима и какви са таксите и изобщо плаща ли се?И как-на въдица, на човек, на килограми уловена риба?Моля да ми разясните всичко!
Re: Копринка
Привет,
На копринка не се заплаща....само стандартен риболовен билет.
Обичайните заподозряни са Бабушки, Каракуди , Клен, много рядко Шаран. От към хищници са Бяла риба и Костур....
В района има два платени водоема в с.Габарево и по пътя за Павел баня след отбивката има табела. На Габарево е 3 лв. на пръчка , рибата може да се пуща или закупи. За другия нямам инфо!
Успех!
На копринка не се заплаща....само стандартен риболовен билет.
Обичайните заподозряни са Бабушки, Каракуди , Клен, много рядко Шаран. От към хищници са Бяла риба и Костур....
В района има два платени водоема в с.Габарево и по пътя за Павел баня след отбивката има табела. На Габарево е 3 лв. на пръчка , рибата може да се пуща или закупи. За другия нямам инфо!
Успех!
чух от колеги че на "слънчев бряг" излиза шаран между каракудата,на червей.това е от Горно Черковище на запад,пътя е много лош до там
Колеги се хвалят с добър улов срещу острова от южната страна. Аз имам само добри спомени от " Бозуковият камак"
Тази година излетите бяха доста слаби. Първият път изпускаха язовира, вторият път слуката беше слаба. Успух .
Тази година излетите бяха доста слаби. Първият път изпускаха язовира, вторият път слуката беше слаба. Успух .
Има теми в "Моят риболовен излет" колега.Там може да намериш повече нформация за Копринка.Аз лично хванах там добри Костури и Сулки.