Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Един Апел!!!
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Относно тези момчета безработни,мисля ,че както казах-много строги мерки трябва.А това,че ти си арендатор,почтен и гледащ работата си,може само да ме радва.С удоволствие бих искал да се включат и други арендатори.Ако не се приема за реклама,сподели къде се намира твоето място и дали може да се дойде на риболов.
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Малко прясно инфо за бракониерите...Явно модата на парашутите няма да отмине скоро.Тоя уикенд бях и двата дена за риба.Ловя на последък в района между селата Самуилово и Крушаре (само за колегите - излиза прилично костур и щука на блесна,рибката не е толкова резултатна за момента май
).Само в събота с брат ми с блесните закачихме 3 парашута,които местните идиоти бяха скъсали във водата.В неделя с удоволствие щях да изпробрам плувните умения на поредния парашутист ако имаше как да го докопам (беше на отсрещния бряг).Само да вметна,че ловенето с тези неща е станало масова практика и явно никой не се интересува от това.Хубаво има заметната въдица,но какво има в края на кордата на никой не му дреме.Няма делник,няма празник - ежедневие е.Дано малко институциите да се посъвземат.Ясно е ,че средствата са ограничени,но и нашите не са безкрайни и като плащаме билети искаме като ходим за риба да виждаме ,че нещо се прави.До тогава колеги (ако има тогава) ние ще се борим кой както може с гадовете и само да сме живи и здрави.
По-здрави.

По-здрави.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- krokibg
- учете се от него
Абе хора,ако всички ние не направим нещо........................, от тези институций,никой няма да си развали кефа и да обикаля като щурав по реките и по черните пътища да си трошат колите.Стоят си на топло и си пият кафето.Аз съм оптимист и вярвам че един ден / и да се надяваме че ще е скоро /,ще наложат някакъв ред,но дотогава си вземете по една прашка със топчета от лагер и стреляйте по гадовете.Като го метнете я взадника я в главата и каквото стане.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!