Белопопци, 16-17.09.2006

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
darin
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Белопопци, 16-17.09.2006

Мнение от darin »

Здравейте колеги,

След дълго тъкмене и избиране на водоем, тази събота реших да заведа колегите от офиса на тийм-билдинг, риболов, вино край брега и така нататък :) Учудващо за мен, всичките пет човека бяха наставали рано-рано и пет и половина вече бяхме поели към мястото. Пристигане, суетня, разпъване, одеала ... тия работи си ги знаем :)

Мястото приятно, хората ентусиазирани да хвърлят и да гледат плувка и аз, искам-не искам, преправих чисто новия си фидер на плувка и айде да се радват :) Единия колега беше дошъл с пръчка, която някой му подарил преди време и не може да ми обясни какво е. Като го видях ... сопа за морски, макара за акули и влакно ... камили да вадиш. Преправихме на нежен такъм и той готов :)

За цял ден се отчетохме с две шаранчета, които колегите решиха да запазят (единия вече е изяден, разбирам тази сутрин)

Фидера (вече като фидер) все пак се отчете с едно шаранче, такъма работи :)

На следващия ден реших да отида сам, както обикновено ходя за риба. Само дъното работеше в неделята и първия удар на фидера беше доста необичаен. Колега ми помогна с кепа, защото всъщност шарана се беше оплел в моето влакно и законтрил около хранилката. А в устата му забита кука, под нея пружина и на пружината още пет куки... Няма да коментирам :( Второто шаранче излезе в най-големия дъжд - другите около мен седят под чадърите и дърветата, аз вадя риба ... завист в очите :)

Като има снимки, ще пусна някои за споделяне :)
Advokat
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Белопопци, 16-17.09.2006

Мнение от Advokat »

darin написа:...шарана се беше оплел в моето влакно и законтрил около хранилката. А в устата му забита кука, под нея пружина и на пружината още пет куки... Няма да коментирам...
Ето, такива касапски китайски такъми са наводнили магазините "за 1 лв." За платено обаче и за начинаещи, може би е извинително... Няма гаранции обаче къде още ги използват.
баща на рибарче
Аватар
darin
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Белопопци, 16-17.09.2006

Мнение от darin »

Advokat написа: Ето, такива касапски китайски такъми са наводнили магазините "за 1 лв." За платено обаче и за начинаещи, може би е извинително...
Колега,

Ще ме прощаваш, но за подобен такъм няма извинение :evil:

Както и да е, исках само да споделя излета ни от тази събота.
Advokat
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Advokat »

:lol: Бандитски такъм за бандити-арендатори... На "извадени" платени водоеми като Суходол напр. с такова нещо имаш по-голям шанс да хванеш някоя каракуда или костур, пък и случайно шаран... Иначе си оставаш "капо" с 10 лв. пръчката... Опасност да скъса и да го отнесе рибата, като хванатата от тебе на Белопопци - нулева (няма такива едри риби) :lol: :lol:
баща на рибарче
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”