Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

язовира на с.Черница (община Сунгурларе)
Модератор: sapuna
язовира на с.Черница (община Сунгурларе)
Здравейте колеги
Днеска имахме път покрей гореспоменатото водоемче имаше 3-4 автомобила хора ,Аренадатора или пазача незнам точно с кого разговаряхме каза 2 лв вход и 4 лв кг шаран
но мисълта ми е ходил ли е някой скоро излиза нешо или просто е поредния изтърмъчен водоем подкаран на доизживяване .
Благодаря Ви
Днеска имахме път покрей гореспоменатото водоемче имаше 3-4 автомобила хора ,Аренадатора или пазача незнам точно с кого разговаряхме каза 2 лв вход и 4 лв кг шаран
но мисълта ми е ходил ли е някой скоро излиза нешо или просто е поредния изтърмъчен водоем подкаран на доизживяване .
Благодаря Ви
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: язовира на с.Черница (община Сунгурларе)
Моята информация е от преди 8-9 години.
Даваше добре шаран .
Дори на стената съм ловил с директен.
Лошото е че се плаща.Дори имах куриоз с един дядо там ,който хвана към 3-4 кила шаран.
Че като ни попита колко е според нас и като му казахме.Отговора беше "Бре ,че аз нямам толкова пари бе !"
Та че този лаф досега си върви между приятелите ,с които бяхме там.
Не знам за по скорошна информация ,но миналата година питах един авер ,който ми каза че си ходят редовно там и си хващат.
Даваше добре шаран .
Дори на стената съм ловил с директен.
Лошото е че се плаща.Дори имах куриоз с един дядо там ,който хвана към 3-4 кила шаран.
Че като ни попита колко е според нас и като му казахме.Отговора беше "Бре ,че аз нямам толкова пари бе !"

Та че този лаф досега си върви между приятелите ,с които бяхме там.
Не знам за по скорошна информация ,но миналата година питах един авер ,който ми каза че си ходят редовно там и си хващат.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- S.Koychev
- разбира нещата
Re: язовира на с.Черница (община Сунгурларе)
Преди 2 месеца ходихме,излизаха само малки шаранчета около педя и то много рядко, бъкано е със слънчевка.Според мен няма смисъл да ходиш, а и много мрежи опъват, рибата е намаляла драстично там, ако изобщо вече има някакви по-големи .
Ribarche