яз.Искър 14-15.08-капо и без снимки

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Бай Иван
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

яз.Искър 14-15.08-капо и без снимки

Мнение от Бай Иван »

Здравейте.
Натоварване на целия багаж в дирижабъла и тръгване в петък в късния следобед.Пристигаме към 7:30 на устието и какво заварваме-фул от народ ама фул ви казвам,първо отидохме на устието от към пътя за Самоков,после минахме от другата страна на пътя,после на Филмовата къща и никакви места.Върнахме се на пътя от страната на Самоков с надеждата някой да си е тръгнал но не би.Накрая решихме за последно да отидеме пак от другата страна на пътя,пък вече се беше стъмнило, а пък аз бях мнооо гладен :lol: .Е добрече едни колеги в началото на устието тамън си събираха нещата и веднага се наместихме на тяхното място,гледам часовника показва 9:30 :shock: .Палиме огин,хвърляме шишовете на скарата(едвам ги направихме с тоя изкецан фенер дето бях взел),сипване на първата мастичка и започвам да бъркам захранка в тъмницата за утре :shock: ,некакси си я направих,последва зглобяване на такъмите и сипване на втората мастичка.
Сипвам 3-та мастичка и хапване, та така до към 1:30.Вече добре олюлян гледам в далечината почва да присветка и започвам да се чудя да се усмихвам ли или да.... :twisted: .Събрахме каквото можахме и беж в дирижабъла.Гаджето оправи леглото и си легнахме.Цела нощ се спука да вали и да гърми(е поне изми буса) викам си "отиде риболову" :lol: .Бях си навил часовника за 5:00,е събудих се,но нямаше смисъл-валеше си.Отново в 6:00,7:00 и едва към 7:30 нещата се пооправиха,да ама гледам водата боза.Започвахме да бомбадираме с дъните и плуфките язовира.Главната ни цел бяха белите и сомовете,като бяхме заметнали и една дънна на прожина.
Значи не бяхме капо ама не хванахме рибите, за които бяхме тръгнали.Излизаха само костурчета и кефачета,нито бяла,нито сом,нито платикич или каракуди.Е поне времето се оправи,даже и бате Райко се позаказа и ни се усмихна към 10:00.
Към 13:00 ни писна и започнахме да прибираме.
Извод-ако не беше валяло сигурно риболова щеше да протече в другата посока.
Стръв-всякаква
Захранката е домашна-към 5 кила съм изтрелял
Метод-на дъно и плуфка

П.С
Язовира е пълен почти до горе,незалятите места са пълни с палатки и всекви кемпери,катуни и тем подобни,лошо нема,то сега е момента за почивка.Хубуто е че поне немаше викове и крясаци с чалга,а тъкмо обратното-тишина по целия язовир.
Според мен по-добре е да се търсят свободни места от към Ихтиман,на устието просто не си заслужава сега,можеби нещата ще се оправят чак края на Септември.
П.С.2
Ей свинИе,почиствайте си след себеси,бреговете са една гнусна гледка,толкова боклук изгорихме и събрахме и пак все едно нищо не сме направили да ви еа.
Последно промяна от Бай Иван на Пон Авг 17, 2009 9:47 am, променено общо 1 път.
СЪНДИ

Re: яз

Мнение от СЪНДИ »

Нема да се плашиш Брат. :wink:
Аватар
Бай Иван
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: яз.Искър 14-15.08-капо и без снимки

Мнение от Бай Иван »

Нещо не беше излезнало името на темата и така не става ясно за кой язовир пиша,за което се извинявам на коуегията :D
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

ми това е нормално да няма места на искъра просто са ограничени достъпните и е гъз до гъз , даже миналата седмица имаше повече народ от сега , повечето места са заети още в четвъртък вечерта :|
ма не се коси следвъщия път ще хванеш и за капото :drinkers:
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

Нормално да няма места,в момента на Искъра има повече хора отколкото на морето :D Дано на следващия излет хванеш рибка и за този :drinkers:
BogdanSim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BogdanSim »

Откъм Ихтиман е същото положение. :cry:
Ако искате да разсмеете Бог - разкажете му плановете си.
Аватар
jovani
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jovani »

Същото е и на влачене.От 10 до 16 пълно капо.Извинявам се,че използвам темата но не заслужава нова.
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

ами влачете след 16 часа
ние влачихме на Искъра и събота и неделя , събота след 18 часа почнахме , кам 19 удари едно костурче , след него 2 сулки по 30 см , сомче 70-75см и едно кленче . Сомчето и сулките ги върнахме , неделя сутринта от изгрев до към 9 влачихме удари само едно костурче на влачене . Вечерта дойдохме пак към 18 :3 0 повлачихме до 20 и ни умря акумолатора удариха 4 сулки и едно костурче , всичко пуснахме

сомчето удари към 19 и 30 и вичко излезе от кино центъра до устието там влачихме

успех средващия път

за сръвнение по миналата седмица за 3 дена влачене само 2 удара имахме
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”