руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
dimoww
новобранец
новобранец

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от dimoww »

Сега ще ви кажа как направих пари.След като почнете играта купете венага още една пръчка за леко.Купете 2 фидера за да направите и двете пръчки дънни.Купете си стръв хляб.Купете си захранка - "Едра бабушка"(Большая плотва) и ароматизатор "чесън"(чеснок).Забъркайте заедно тези двете.Купете си хляб за рибарчето.Изпийте водката за да не я носите на водоема (има глоба за алкохол).Сега отидете на езерото на локализация - "Под сянката на клена", това е тази с която стартира играта.Целта е да хванете червеноперки и бабушки над 500 гр.Останалата риба е пълнеж.Хвърлете двете пръчки в ляво, има едно дърво с леко пожълтели листа - хвърлете непосредствено в дясно от сянката му във водата.След като метнете двете въдици, захранете с по една топка захранка от забърканата - бутон "О".Улова е много различен различните дни, но дори 3 риби да хванете с тегло над 500 грама, ви оправят в живота.Аз винаги хващам трофейни само сутрин между 6 и 9 часа и вечер между 7 и 9.Ако не кълве на около 2 часа хвърляйте по една топка захранка.
Та истината е в захранката.Иначе не излизат трофейни риби и няма печалба като цяло.Ако случайно ви се счупи пръчка или макара - спирате играта от Task Manager-а, и я стартирате отново.Така тя няма да може да запамети, както при нормалното излизане загубата ви.На слука :fishing това е копие от замунда там сащо има подобна тема,разглеждайте навсякъде.
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Спасе, само да кажа че съм направил една база до момента на мой любим водоем, с 2 локализации, перфектни във всяко отношение.Проверил съм ги многократно.Сега работя върху трета локализация.Стремил съм се да бъда максимално обективен в количеството риби и метода на улов.Не съм я публикувал досега за да не променям твоя вариант.Когато решиш да пуснеш твоя вариант ще ти предоставя моята база, ако ти хареса да я включиш.Ако има нужда от някаква допуълнителна помощ готов съм да помогна.Само кажи...
Последно промяна от Reo на Пон Авг 17, 2009 10:48 am, променено общо 1 път.
Изображение
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

Reo написа:Спасе, само да кажа че съм направил една база до момента на мой любим водоем, с 2 локализации, перфектни във всяко отношение.Проверил съм ги многократно.Сега работя върху трета локализация.Стремил съм се да бъда максимално обективен в количеството риби и метода на улов.Не съм я публикувал досега за да не променям твоят вариант.Когато решиш да пуснеш твоя вариант ще ти предоставя моята база, ако ти хареса да я включиш.Ако има нужда от някаква допуълнителна помощ готов съм да помогна.Само кажи...
Отговорил съм ти на ЛС.!Чакам отговор!
Успех!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Нещо нямам л.с. :roll:
Изображение
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

Reo написа:Нещо нямам л.с. :roll:
Извинявай,не съм го изпратил :D Оправих нещата.
Изображение НАСЛУКА!!
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

Sa60 написа:Изтеглих си играта и много се зарибих, играя на версия 2.2.1.3 и четох в темата напътствия на Версаче за началото на игра. Пробвах това което беше написал стана но само за момент (на езеро синя клена или нещо такова ловя на тесто като хвърлям захранка от болшая плотва, тесто и анисоево масло), но след 2-3ти път (ден на същата захранка и стръв) спират да кълват големите риби или редките почти ги няма ... продавам поне 10кг риба за 50рубли като те не ми стигат да си покрия разходите счупени макари и въдици и за захранка... ловя на дълбочина 200см пробвах и по на дълбока: същата работа (ловя на плувка) ... станах 8ми разряд а имам еджа 300 рубли ... немога да събера пари за да отида на турнир.. плс кажете къде бъркам и ми дайте насока нещо :((( писах и ЛС на Версаче ама нещо не отговаря
Защото ловиш на плувка.Лови на фидер и ще стане работата. ;)
Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stoilkatastz »

колеги едно питане,играя турнир на рибхоз константиново МВ- максимални вес.хванах шаран 37,8 кг.не се класирах даже в троиката първиа с 130 кг втория с 93 третия с 68 интересно ми е какви са тез риби които са уловили.благодаря.
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

stoilkatastz написа:колеги едно питане,играя турнир на рибхоз константиново МВ- максимални вес.хванах шаран 37,8 кг.не се класирах даже в троиката първиа с 130 кг втория с 93 третия с 68 интересно ми е какви са тез риби които са уловили.благодаря.
Вероятно Сом,който става 350 кг. или Гигантский карп,който става 330 кг. :D
Наслука!!
Изображение НАСЛУКА!!
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

Аз измъкнах един гигантски шаран 287 кела на золотая зибка (тая база си я купих) :)
Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stoilkatastz »

благодаря за отговора баи спас.
Аватар
morriddin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от morriddin »

Здравейте!
Споделете, какво хващате на гъсеница, че аз хвърлям като луд почти навсякъде, пък нищо не я яде, гадината!
ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
dimoww
новобранец
новобранец

Мнение от dimoww »

Здравейте,неможах да намеря никаква информация за тази риба даже незная на кво се хваща,съвсем случаино ми удари на поденка. http://storage3.album.bg/e32/обыкновенн ... 798924.bmp
dimoww
новобранец
новобранец

Мнение от dimoww »

dimoww
новобранец
новобранец

Мнение от dimoww »

[*]
morriddin написа:Здравейте!
Споделете, какво хващате на гъсеница, че аз хвърлям като луд почти навсякъде, пък нищо не я яде, гадината!

Пич пробвай на амазонка,със сигурност ще хванеш нещо,най вече жабата ага.
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

dimoww написа:Здравейте,неможах да намеря никаква информация за тази риба даже незная на кво се хваща,съвсем случаино ми удари на поденка. http://storage3.album.bg/e32/обыкновенн ... 798924.bmp
На български няма да намериш,защото я нама по нашенско :D Ако искаш на руски ТУК
Наслука!! :smt023
P.S. Кълве на:Поденка,молюск,ручейникю, оприш,червь,хлеб,зелень,живец
Изображение НАСЛУКА!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”