Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

от всичко по малко за ден и половина
от всичко по малко за ден и половина
Здравейте,
този месец ми е свободен и естествено запълвам времето с обикаляне на язовири,язовирчета,реки и рекички
Та на въпроса,миналата седмица бяхме решили с братлето да утрепем два дни на яз.Пясъчник,но благодарение на съвремените комуникаций и технологий,в случая интернет и този форум в последният момент си променихме решението.Целта беше да разтоварим малко,да изкараме добре ,а не да си скъсаме нервите и в крайна сметка да не можем да се насладим на един спокоен,риболовен уйкенд...мдаа,ситуацията около пясъчник е ясна на всеки тук от региона.С две думи ако искаш да не останеш разочарован,не ходи там.Така и направихме и се озовахме на едно наистина хубаво,тихо язовирче...

аз заредих дънните,а брат ми подкара костурчета на бял...лъжеше се и по някоя червеноперка от време на време

нямаше много хора,беше тихо,спокойно и ....горещо

разхалаждахме със студено

...и нещата бяха идеални,точно като за един хубав риболовен излет...
Естествено,за де е пълна идилията трябваше да се чуе и медният глас на звънчетата

и те не закъсняха...

Излизаха шаранчета до към килограм, каракуди...реванша от първия ден беше 6 шаранчета/оставих си най-едрото,останалите ги пуснах/няколко каракудки и червеноперки,няколко кустура

еее имаше и друг улов
а си имахме и компания през целият ден

Вечерта се прибрахме и на сутринта пак там.За почивен ден,в отпускарският месец просто бях удивен от малкото хора...но знаете това може само да ме радва
Резултата се повтори и до към обяд бях хванал

в живарника на брат ми имаше няколко каракудки и костура...какво повече да искаме.Времето се развали и решихме да продължим релакса вкъщи на масата...
този месец ми е свободен и естествено запълвам времето с обикаляне на язовири,язовирчета,реки и рекички

Та на въпроса,миналата седмица бяхме решили с братлето да утрепем два дни на яз.Пясъчник,но благодарение на съвремените комуникаций и технологий,в случая интернет и този форум в последният момент си променихме решението.Целта беше да разтоварим малко,да изкараме добре ,а не да си скъсаме нервите и в крайна сметка да не можем да се насладим на един спокоен,риболовен уйкенд...мдаа,ситуацията около пясъчник е ясна на всеки тук от региона.С две думи ако искаш да не останеш разочарован,не ходи там.Така и направихме и се озовахме на едно наистина хубаво,тихо язовирче...

аз заредих дънните,а брат ми подкара костурчета на бял...лъжеше се и по някоя червеноперка от време на време

нямаше много хора,беше тихо,спокойно и ....горещо

разхалаждахме със студено

...и нещата бяха идеални,точно като за един хубав риболовен излет...
Естествено,за де е пълна идилията трябваше да се чуе и медният глас на звънчетата

и те не закъсняха...

Излизаха шаранчета до към килограм, каракуди...реванша от първия ден беше 6 шаранчета/оставих си най-едрото,останалите ги пуснах/няколко каракудки и червеноперки,няколко кустура

еее имаше и друг улов

а си имахме и компания през целият ден

Вечерта се прибрахме и на сутринта пак там.За почивен ден,в отпускарският месец просто бях удивен от малкото хора...но знаете това може само да ме радва
Резултата се повтори и до към обяд бях хванал

в живарника на брат ми имаше няколко каракудки и костура...какво повече да искаме.Времето се развали и решихме да продължим релакса вкъщи на масата...
Последно промяна от bubo на Пон Авг 17, 2009 9:37 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
Re: от всичко по-малко за ден и половина
Браво наш,хванали сте доволно,а и шуменското охладено в жегите е дваж по сладко!!!!! 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Супер риби и интересни снимки 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Риба и бира - неочаквано добра комбинация 

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
мммммм.Екстра си е риболовчето,с тая студена биричка

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- сериозен играч

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Супер сте , като за свободен водоем направо си е
.Май такива места неостанаха 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- вече хвърля и на тежко
Добьр риболов

риболова е бил екстра
аз затова и не споменах кой е водоема,че като го подкарат ония с мрежите...наистина и аз бях доста изненадан за свободен водоемbkd написа:Супер сте , като за свободен водоем направо си е.Май такива места неостанаха