яз.ЯСТРЕБИНО

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

яз.ЯСТРЕБИНО

Мнение от RAAZIEL »

Колеги,мисля да отскоча до там.Някой може ли да сподели някакво прясно инфо за състоянието на язовира,като мисля да атакувам от Трескавец.Миналата година ходих от към Изворово и беше много слабо,че реших да сменя мястото.Така че ще ми е полезен всеки коментар по въпроса.После обещавам снимки.
ribarka
новобранец
новобранец

Re: яз.ЯСТРЕБИНО

Мнение от ribarka »

здравей колега,
в петък,събота и неделя бяхме там откъм изворово.Водата доста пада -явно го точат.Излезе едър костур,някои и друг кефал,дребни червеноперки и много рядко дребни каракудки.На дънните изкарахме 2-3 кефала.Кото цяло - мъчна работа.Може ти да имаш късмет.Наслука
ribarka
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

Благодаря
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от HarryCarp »

Някой може ли да даде прясно инфо ????
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Кефал на спининг и червеноперка на жито! ;)
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
kingstan
новобранец
новобранец

Мнение от kingstan »

Не съм ходил на язовира.Ако може да ми дадете малко инфо за местата по този язовир.Мислим да ходим с колеги за два три дена .Но ми казаха че ,с кола неможе да се стигне до язовира а гледах снимки в нета има такива места .Моля някой да ми каже от каде да мина зада сляза до одобни за къмпинг и разбирасе да си опънем такъмите място . :? :? :?
Icko_
новобранец
новобранец

Мнение от Icko_ »

Аз съм ходил откъм селата Изворово и Камбурово.По-голяма вероятност за слука ще имаш откъм Камбурово.Минава се през първото село.Като влезеш в него попитай някой и ще ти каже как да стигнеш до язовира.Места има много.Асфалтирали са пътя и е много добър.Само пътя слизащ към язовира е черен и е добре да се ходи по сухо време,че завали ли дъжд няма излизане,ако вали повече.Ходих през юни и язовира ме изненада приятно.Беше пълен,а не съм го виждал изобщо такъв.Местните казаха,че се е напълнил през зимата и май са спрели да напояват.Възможно е отново да спада,тъй като принципно всяка година го използват за напояване.
kingstan
новобранец
новобранец

Мнение от kingstan »

Става въпрос за първото село Изворово и от там да попитам за Камбурово но на картата като гледам се пада доста в страни от язовира .Но все пак мерси за отговора.
Icko_
новобранец
новобранец

Мнение от Icko_ »

Влезеш ли в селото ще стигнеш и до язовира. Изворово е в близост до стената,излиза се в началото на един залив.Камбурово е в близост до дерето.От там минава реката и язовира е като поляна като изключим реката,която минава някъде по средата.
vasilevt
новобранец
новобранец

Мнение от vasilevt »

Колеги, някой ходил ли е последните 3 седмици и паднал ли е много язовира? В края на юли започнаха да точат здраво. :(
Icko_
новобранец
новобранец

Мнение от Icko_ »

И аз ще съм благодарен,ако някой колега даде прясна информация за състоянието на язовира.Наслука!
kingstan
новобранец
новобранец

Мнение от kingstan »

Преди две седмици ходихме .От страната на Панайот Хитово до брезовата гора .Много е одобно за риболов на тежко разбирасе и за всякакъв друг вид риболов .Но главно на тежко ловихме заради постояния вятър .Поржина качамак и стириопор е най резолтатно .Пробвах на косъм с царевица + повдигач на 4 дъни хванаха паяжина за тези 3 дена и половина .Подхранвахме с царевица но късмет няма.Интересното е че ,много мрежари и то по бял ден точно до шамандурите едни месни момци гледам опъват позагледах се с бинокала и ах -те си опъват мрежа .натварих ме се с един колега и мрежата на огъня корденка ама си е за ят работа .От целия излет кънм 11,5 килограма таранка ,червеноперка доволно много не сме се напъвали .Това е .
NDGZMG
новобранец
новобранец

Мнение от NDGZMG »

Здравейте колеги,има ли някой актуална информация за Ястребино.Благодаря предварително. :wink:
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

Има бяла риба,но си трябва лодка и тролене.
Above us only sky
didnik70
новобранец
новобранец

Мнение от didnik70 »

Бялата се е размърдала .Лови се както на тролинг така и на джиг.Щом абсолутен лаик във
тролинга (демек Аз ) хваща - значи има доста бяла риба .
Поздрави и наслука !
П.с. По-добре да се ходи през седмицата , че в събота бяха 100-ина лодки.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”