Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Диканя
Диканя
Здравеите колеги,вчера сутринта към 6:30 бях вече на язовира.Застанах в далбоката част там при скалите,разпъване на такъмите(този път реших да ловя с болонеза ,че не ми се носеше щеката) и така такъма с които ловех беше плувка 1,5гр основно 0,14 и повод 0,10 . Далобочината беше около 6м на около 10 метра на вътре,нямаше смисал да ловя по на вътре,захраних и след 20 мин. излезна първата червеноперка после се събра уклеи и излизаше предимно уклеи с редки червеноперки и костури.Колегите в по плиткото вадеха доста редки каракуди и червеноперки.Е това е за 6-7 часа бях хванал 2-3кг риба и си тръгнах.
Ето снмки на местот кадето ловех,на рибата нямам.

Ето снмки на местот кадето ловех,на рибата нямам.

Re: Диканя
Браво 

Добър излет 

Браво колега ! Мои съвет като ходиш пак на Диканите застани от другата страна кадето е плажа по към стената онзи ден бях и извадих 2 шарана единия беше кам 2.7 а другиа 4.2 кг а на стената на малка жабка излизат хубави кленове
.Успех от мене 

Живота е една игра.Бъди играч,а не играчка !!
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Колега ,а някой мина ли да иска такса !!!
-
- сериозен играч
По принцип язовира е зет от господин Цинцов обаче го е дал под аренда обаче от дъжд на вятър минават за такса иначе е 5 лв за 3 въдици 

Живота е една игра.Бъди играч,а не играчка !!
- indalo
- фен клуб-скобар
Добре си фанал. Има си риба на Диканя, въпреки че некои казват обратното. И аз ловя там, само че под травопоста. Ловя с директен или фидер и не се оплаквам. Нощно време излиза и по някой морунаж, яко се сецат копелетата. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;