Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Калъф за телефон
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Калъф за телефон
Вероятно е писано по темата, но не открих. Търся да закупя непромокаем калъф за телефон. Влизам в морето с три мобилни телефона и един от тях вече се удави. Ще съм благодарен на линк, където мога да поръчам. Благодаря!
Последно промяна от stih на Вто Авг 18, 2009 4:04 am, променено общо 1 път.
Re: Калъф за телефон
ендуристите ползват презервативи , това сериозно слагат вътре телефона и го връзват , и да падне във водата няма проблем
-
- научил се да хвърля
Аз ползвам ето такъв:
http://www.waterproofcases.net/aqp-114.html
и съм много доволен.Слагаш си го на врата и ако искаш плуваш с него и говориш във водата.Калъфа е специален и през него се чува перфектно.Дори и да падне във водата не потъва.30 долара е , обаче не бях и подозирал , че е толкова добър.
http://www.waterproofcases.net/aqp-114.html
и съм много доволен.Слагаш си го на врата и ако искаш плуваш с него и говориш във водата.Калъфа е специален и през него се чува перфектно.Дори и да падне във водата не потъва.30 долара е , обаче не бях и подозирал , че е толкова добър.
Поздрави chipsi
-
- разбира нещата
Приятелю,какъв презерватив?Използван или неизползван?Dimy написа:ендуристите ползват презервативи , това сериозно слагат вътре телефона и го връзват , и да падне във водата няма проблем
Знаеш ли какво ще се случи с телефона от лубриканта по презерватива

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
нищо няма да му се случи после са го избърсваш , може да земеш на виталис с вкус после ще ти мерише на яготкиvalmet написа:Приятелю,какъв презерватив?Използван или неизползван?Dimy написа:ендуристите ползват презервативи , това сериозно слагат вътре телефона и го връзват , и да падне във водата няма проблем
Знаеш ли какво ще се случи с телефона от лубриканта по презерватива

аз ви казвъм сериозно , съм виждъл приятели да си слегат телефоните в презервативи като карат , по гората