Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Накъде около Плевен?
Някой има ли пресно инфо за Табаковия или за Вита?
- kluna_
- научил се да хвърля
Г.Дъбник се раздвижи. Вървят таранка, костур, платика главно към опашката.....
-
- ще става разбирач
нещо хищно на воблер дали ще се обади там
- interdoc
- научил се да хвърля
Аз лично в неделя се представих доста зле за разлика от предния път 

- kluna_
- научил се да хвърля
Нещо хищно само много рано сутрин на воблер може да ти удари някой смадоче. Иначе на рибе пак сутрин дребни костурчета....
-
- новобранец
Моля за спешно инфо за Дъбника!
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
...ами то в нашия район смърди яко на бракониерство!!!!
...винаги!!!!
щото си е така!!!! хората все ловят по някоя яка риба из другите райони,ама тука....
като изключим дунава,само на градина на платеното са извадили 1 як шаран и 1 амур,а останалато...ку.......(р)...!!!
ами реве ми се вече!!!!на 26 години съм.от малък се мъча да хвана нещо по-добро на свободен водоем и.....като ида виждам зашеметени от ток рибки или тапи на мрежи!!!!
и точно тогава почвам да се чудя що съм дал 30 лева за захранка,20 лева за бира и 30 лева за мръвки....е,гати почивката ,егати риболова...само ядове!ние сме най-зле в цяла България.нито трофеи,нито як улов..... явно най-големите помияри са при нас....дано да изгният скоро и те като рибата,която са изтрепали гнусно!уроди,тъпи!

щото си е така!!!! хората все ловят по някоя яка риба из другите райони,ама тука....

като изключим дунава,само на градина на платеното са извадили 1 як шаран и 1 амур,а останалато...ку.......(р)...!!!

ами реве ми се вече!!!!на 26 години съм.от малък се мъча да хвана нещо по-добро на свободен водоем и.....като ида виждам зашеметени от ток рибки или тапи на мрежи!!!!
и точно тогава почвам да се чудя що съм дал 30 лева за захранка,20 лева за бира и 30 лева за мръвки....е,гати почивката ,егати риболова...само ядове!ние сме най-зле в цяла България.нито трофеи,нито як улов..... явно най-големите помияри са при нас....дано да изгният скоро и те като рибата,която са изтрепали гнусно!уроди,тъпи!
-
- новобранец
Днес бях на дъбника общо:кило и половина-таранки,платики,костур,червеноперки. Най голямата 0,400 кг таранка.
Като цяло добре само дето имаше мнoго слънчаци и боклуци!
Като цяло добре само дето имаше мнoго слънчаци и боклуци!
-
- ще става разбирач
Около плевен р.Вит,р.Осъм,р.Искър-НИЩОООООООООООООООООООО местата като по книга за риба ,а на примамката
е нямам ко да кажа,всеки път трябва да бия по 100 км да ида до дунава,че там по-може да се хване нещо,ама пак не се знае,за язовирите няма ко да кажа там работата е пълен т...шак
трябва да си плащам кат поп по платените че да хвана нещо....ами за ко мие тоя билет
незнам на кой да се уплачем колеги,ако някой има идея да казва да се търси съдействие,че само пари за прътове ,макари и примамки давам ,а насреща всеки път нищо
поразрових се в сайта на ИАРА(организация без смисъл според мене)и във всички региони на страната поне по 2-ма са от ДПС http://www.nafa-bg.org/BG/Read.php?id=47(а това какво говори според вас?)трябва яка ЧИСТКА.Тук е мястото на хора с любов към този спорт или хоби,човек на който му пука за аквакултурите и ако ще и да ми се убижда някой според мен мрежарите трябва да бъдат забранени за най-малко 5 години за да се съвземе рибата,а пък за токаджии и бомбаджии по 20 год затвор и после лично да ходят да зарибяват със собствени средства 

Истината е че няма риба около Плевен,за съжаление.Всичко е избито-ток,мрежи,бомби.Вижте в Южна България,все някъде се намира.Единствено на Дъбника можеш да си начешеш крастата с 1-2 кила дребосък.Трагедия!!!!!!!!
Ще пия водка, бира и ракия,
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
Ще пукам здраво до зори,
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
така е колеги! ужасно смотан е нашия район!и наистина трябва чистка за дпс-арите!!!!!! 

Колеги, в неделя ще ходя на р. Вит до с. Садовец, бащата ще дебне клен, аз ще заложа на таранка и дай боже някое шаранче и ще пиша какво е положението. Хубавото е, че от няколко години не се пускат мрежи там, а с ток никога не съм чувал да са минавали, за това се надявам да има слука

LnX написа:Колеги, в неделя ще ходя на р. Вит до с. Садовец, бащата ще дебне клен, аз ще заложа на таранка и дай боже някое шаранче и ще пиша какво е положението. Хубавото е, че от няколко години не се пускат мрежи там, а с ток никога не съм чувал да са минавали, за това се надявам да има слука![]()

Колеги,хващал ли е някой шаран на Дъбник.Пет пъти ходя по три на косъм -нищо.Само на плувка таранка,платика и червеноперка.Има ли шаран в тоя язовир????? 

Ще пия водка, бира и ракия,
Ще пукам здраво до зори,
Ще пукам здраво до зори,