Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

ОПАСНОСТ
Модератор: nkolev66
ОПАСНОСТ
Вчера реших да пробвам дали ставам за подводен фотограф.С колега запален като мен влязохме в района на карантината(аспарухово) и първото нещо което видяхме беше.......доста голяма купчина мрежа-не беше заложена за риболов,а явно беше скъсана или нещо такова.Огледах я и видях,че по нея няма никакви тежести.В този район няма таляни,а знам само че там се дърпа ГРИБ.
Пиша това заради опасноста която представлява тази мрежа не само за харпунджиите,но и за обикновенните плажуващи-след около месец най-вероятно темп. на водата ще е добра за къпане и близоста на аспаруховският плаж е животозастрашаваща.Дълбочината е между 3-4 м.Дори нетрениран плувец може да се гмурне.Оплитането най- вероятно ще бъде ФАТАЛНО.
p.s.А после защо морето изхвърля мъртви делфини......
Пиша това заради опасноста която представлява тази мрежа не само за харпунджиите,но и за обикновенните плажуващи-след около месец най-вероятно темп. на водата ще е добра за къпане и близоста на аспаруховският плаж е животозастрашаваща.Дълбочината е между 3-4 м.Дори нетрениран плувец може да се гмурне.Оплитането най- вероятно ще бъде ФАТАЛНО.
p.s.А после защо морето изхвърля мъртви делфини......
- spook
- ще става разбирач
Re: ОПАСНОСТ
що не я снима гадната мрежа ?nazinio написа:Вчера реших да пробвам дали ставам за подводен фотограф.
Re: ОПАСНОСТ
снимана е поне 10 пъти,апарата е на колегата-обеща да пуснем фотосите.Само дето не знам дали са станали снимките-а пък снимахме и доста красиви работиspook написа:що не я снима гадната мрежа ?nazinio написа:Вчера реших да пробвам дали ставам за подводен фотограф.
аз такива мрежи ги изкарвам навън , щото те се превръщат в гробници от и за риби
(работят нонстоп 25 часа в д.) , ако нямам възможност сам - давам инфо на някой рибар -лодкар - само да я намери ще я отнесе като куцо пиле домат
( зарад матрялите в нея )....и колега не забравяй НОЖА да вземеш като влизаш в морето