Инфо за Стамболийски.........

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
denzel
новобранец
новобранец

Инфо за Стамболийски.........

Мнение от denzel »

Чува се ,че го изпускат заради ремонт по стената.Ако някой е ходил тия дни ,моля да сподели мнение.........10х предварително! :)
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Вече не го спадат

Мнение от daniel_g »

От една седмица вече е спрян и не го спадат ,но нивото на водата е много ниско , ако си запознат с местностите ,по дълбокото започва от Дарданелите , до там е все бързей. Хората ходят направо на стената до с.Младен но не съм чувал някой да се хвали с голяма слука. Аз самия предпочитам р.Росица край Севлиево , че дава добри скобари и хубави мрени в момента, ако не вярваш виж галерията ми. Ами това е от мен и наслука!!!
Аватар
ani4kata
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Daniel_g, po4ti si prav....

Мнение от ani4kata »

Но не напълно, на Стамболийски си има места и в момента има си и голяяма рибка, естествено за мен не но за аверчетата...да!
dvanew
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Daniel_g, po4ti si prav....

Мнение от dvanew »

ani4kata написа:Но не напълно, на Стамболийски си има места и в момента има си и голяяма рибка, естествено за мен не но за аверчетата...да!
Привет кажи каква е и къде я ловят твоите познати?????? :) :) :)
Аватар
дидо
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от дидо »

дидо я кажи повече за богатовския за тлостолобите . сажалявам 4е темата е друда ама на ЛС не става някви грешки ми дава 8) 8) 8)
Изображение
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

daniel_g би ли казал как лови6 мрените и скобарите и подхранваш ли с нещо?
рени
новобранец
новобранец

Мнение от рени »

Че къде пък в росица видя такава риба?
По това време аз освен уклеи и кефали, друго не мярнах..
А за язовира - положението е плачевно: сега е само една вада 2 на 2 широка и дълбока (а може и по-дълбоко да е, не знам), и до нея никак не може да се стигне, щото тинята не посволява.
След Виненка има по-големи шансове за улов, ама най-добре може да почакаш да приключат с чистенето и като се "позавърне" язовира да идеш някъде около Сропания мост - там е по-изгодно и ше останеш доволен.
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Здравейте отново.
Относно мрените и скобарите по росица - никаква захранка . Ловя ги над, под и от долна страна на Моста по пътя за Търново до спортната зала, по бързеите без захранка и само на бял червей. Дори този уикенд през деня и вечерите даде добри мренчета над педя и по-едри скобари в тънките бързеи от долна страна на моста , макар че нивото на водата е много ниско. ( лека легнала плувка с едно малко оловце и 9-10N кука)
Относно толостолоб-а от богатовския язовир - ами там ходех когато беше забраната пролетта , оттогава не сам стъпвал там. Лових толостолоба там на стиропор ( малки топчета слагам в края на опашките на куки N6-7) на дъно с кошница ,а в кошницата примамка за шаран - ягода и коноп омесена с малко галета да не пада барзо. За лятото чувах , че го ловели само нощем , че през деня много топло и не се давал.
Ами това е от мен за сега.
чао и наслука на всички!!!!
Аватар
дидо
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от дидо »

мерси за инфото това 6те излезе жярно за нощния риболов на богатовския 8)
Изображение
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

рени написа:Че къде пък в росица видя такава риба?
По това време аз освен уклеи и кефали, друго не мярнах..
А за язовира - положението е плачевно: сега е само една вада 2 на 2 широка и дълбока (а може и по-дълбоко да е, не знам), и до нея никак не може да се стигне, щото тинята не посволява.
След Виненка има по-големи шансове за улов, ама най-добре може да почакаш да приключат с чистенето и като се "позавърне" язовира да идеш някъде около Сропания мост - там е по-изгодно и ше останеш доволен.
Че е изпуснат изпуснат е,ама чак пьк да е " само една вада 2 на 2 широка":D :wink:
http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=9647
Стефан
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Благодарско за Даниел

Мнение от Стефан »

Утре щях да тръгвам за Стамболийски, но от инфото на Даниел се отказах въпреки, че съм нагласил багажа. Минали са две седмици от инфото, но не вярвам язовира да е качил. Моля, колеги за ново инфо за Стамболийски.
dvanew
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от dvanew »

Не съм ходил тези дни, но от мои познати разбрах, че е почнал да се пълни язовира и ремонта на стената е приключил. Наслука :) :) :)
Стефан
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Стефан »

Благодаря, колега. Като отшда тия дни ще се обадя тук какво е положението. Къде ходите близо до Търново за риба? Гледам доста коли спрели на Янтра до тунелите. Там лови ли се добре?
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

Водата все още е доста ниска, но излизат доста амури. Няма много големи, но си кълват.
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
dvanew
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от dvanew »

www.***.com написа:Водата все още е доста ниска, но излизат доста амури. Няма много големи, но си кълват.

къде по точно би ли казал ? :) :) :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”