Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за Стамболийски.........
Модератор: sapuna
Инфо за Стамболийски.........
Чува се ,че го изпускат заради ремонт по стената.Ако някой е ходил тия дни ,моля да сподели мнение.........10х предварително! 

- daniel_g
- разбира нещата
Вече не го спадат
От една седмица вече е спрян и не го спадат ,но нивото на водата е много ниско , ако си запознат с местностите ,по дълбокото започва от Дарданелите , до там е все бързей. Хората ходят направо на стената до с.Младен но не съм чувал някой да се хвали с голяма слука. Аз самия предпочитам р.Росица край Севлиево , че дава добри скобари и хубави мрени в момента, ако не вярваш виж галерията ми. Ами това е от мен и наслука!!!
- ani4kata
- новобранец
- Обратна връзка:
Daniel_g, po4ti si prav....
Но не напълно, на Стамболийски си има места и в момента има си и голяяма рибка, естествено за мен не но за аверчетата...да!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Daniel_g, po4ti si prav....
Привет кажи каква е и къде я ловят твоите познати??????ani4kata написа:Но не напълно, на Стамболийски си има места и в момента има си и голяяма рибка, естествено за мен не но за аверчетата...да!

Че къде пък в росица видя такава риба?
По това време аз освен уклеи и кефали, друго не мярнах..
А за язовира - положението е плачевно: сега е само една вада 2 на 2 широка и дълбока (а може и по-дълбоко да е, не знам), и до нея никак не може да се стигне, щото тинята не посволява.
След Виненка има по-големи шансове за улов, ама най-добре може да почакаш да приключат с чистенето и като се "позавърне" язовира да идеш някъде около Сропания мост - там е по-изгодно и ше останеш доволен.
А за язовира - положението е плачевно: сега е само една вада 2 на 2 широка и дълбока (а може и по-дълбоко да е, не знам), и до нея никак не може да се стигне, щото тинята не посволява.
След Виненка има по-големи шансове за улов, ама най-добре може да почакаш да приключат с чистенето и като се "позавърне" язовира да идеш някъде около Сропания мост - там е по-изгодно и ше останеш доволен.
- daniel_g
- разбира нещата
Здравейте отново.
Относно мрените и скобарите по росица - никаква захранка . Ловя ги над, под и от долна страна на Моста по пътя за Търново до спортната зала, по бързеите без захранка и само на бял червей. Дори този уикенд през деня и вечерите даде добри мренчета над педя и по-едри скобари в тънките бързеи от долна страна на моста , макар че нивото на водата е много ниско. ( лека легнала плувка с едно малко оловце и 9-10N кука)
Относно толостолоб-а от богатовския язовир - ами там ходех когато беше забраната пролетта , оттогава не сам стъпвал там. Лових толостолоба там на стиропор ( малки топчета слагам в края на опашките на куки N6-7) на дъно с кошница ,а в кошницата примамка за шаран - ягода и коноп омесена с малко галета да не пада барзо. За лятото чувах , че го ловели само нощем , че през деня много топло и не се давал.
Ами това е от мен за сега.
чао и наслука на всички!!!!
Относно мрените и скобарите по росица - никаква захранка . Ловя ги над, под и от долна страна на Моста по пътя за Търново до спортната зала, по бързеите без захранка и само на бял червей. Дори този уикенд през деня и вечерите даде добри мренчета над педя и по-едри скобари в тънките бързеи от долна страна на моста , макар че нивото на водата е много ниско. ( лека легнала плувка с едно малко оловце и 9-10N кука)
Относно толостолоб-а от богатовския язовир - ами там ходех когато беше забраната пролетта , оттогава не сам стъпвал там. Лових толостолоба там на стиропор ( малки топчета слагам в края на опашките на куки N6-7) на дъно с кошница ,а в кошницата примамка за шаран - ягода и коноп омесена с малко галета да не пада барзо. За лятото чувах , че го ловели само нощем , че през деня много топло и не се давал.
Ами това е от мен за сега.
чао и наслука на всички!!!!
- Aglia
- вече хвърля и на тежко
Че е изпуснат изпуснат е,ама чак пьк да е " само една вада 2 на 2 широка":Dрени написа:Че къде пък в росица видя такава риба?

http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=9647
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Благодарско за Даниел
Утре щях да тръгвам за Стамболийски, но от инфото на Даниел се отказах въпреки, че съм нагласил багажа. Минали са две седмици от инфото, но не вярвам язовира да е качил. Моля, колеги за ново инфо за Стамболийски.
-
- ще става разбирач