Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
- S.Koychev
- разбира нещата
Re: Жребчево
Утре с колегите Дамян и Щилиян смятаме да отскочим до Жребеца.Ходил съм точно 2 пъти на тоя водоем и незнам нито места нито пътища, къде е тая мантинела или пък боклуците, чувам че и на старата църква ловят.Ако може да разясни някой малко повече ще съм много благодарен,смятаме да търсим мирната риба(каракуда, червенопера и платички).До колкото разбрах излизат на фидер рибоците,някой ако е ходил тия дни и има наблюдение къде е най добре да се застане ще е златен 

Ribarche
"Мантинелата" е по пътя за Паничерево,в дясно след острова,който сега е полуостров!Benicio написа:къде е тая мантинела или пък боклуците
Като започне мантинелата продължаваш напред и катериш малко от баира(караш по асфалта)!
Търсиш пряката след мантинелата и по този път излизаш на язовира,близо е!
Пробвай на брега под боровете,мястото е добро за посочения от теб риболов!
Успех!

- S.Koychev
- разбира нещата
Някой друг ще се изкаже ли нещо ???? Мерси на колегат georg за информацията , но ако и друг колега сподели някой тайно местенце няма да е зле 

Ribarche
Миналия петък и миналата неделя едни приятели са ходили покрай острова( полуострова) до дигата ама за 2-те ходения са хванали само 1 риба (даже нз каква).Миналия месец там даваше много хубави платики по 900-1000 грама и каракуди по 0.5 кг ама сега .... зле . Наслука 

- S.Koychev
- разбира нещата
Ами аз ще съм до "мантинелата" дано тая седмица да дава, ако някой ще ходи в него район да заповяда 

Ribarche
- doktord
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Нищо интересно на мантинелата.Намерихме я лесно.Само че си спада язовира и това е.Бях заметнал 3 пръта за шаран,на царевица.Нищо.С фидера до обяд се дадоха 15тина таранки ама малкиии.И нищо друго>Стояхме там от петък по обед до събота по обед.Имаше на около200м.от нас група от 6 парашутисти с двоини парашути.Бяхме само 2.Ловиха си цяла нощ
пиха си цяла нощ
напълниха 2 телени живарника с всякаква риба
,и рано сутринта си тръгнаха.Дано се задавят.

Ходя къде ходя,и пак на язовира се връщам.
- S.Koychev
- разбира нещата
Преди час си дойдох от Жребчево,народ много риба тук там.Лових ме основно на фидер , на който излизаха огромни червенопери и таранки . На плувка само един приличен костур.Много вятър имаше и риболова беше труден.До нас имаше колеги от няколко дена който се оплакаха че почти некълвяло , може би заради падането на водата.
Ribarche
Разбрах от колеги че днеска е последния ден за изпускане на язовира
Наистина ли е така
Наслука 

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Риболова на Жребеца явно е потръгнал здраво. Вчера след обяд реших да си спретна риболов на костур и се изчудих на необичайното струпване на хора около Дарданелите.
Много ме радва друго-Бялата е направила добра популация и сега е бъкано с тазгодишни сулки.Дано оцелеят.
Много ме радва друго-Бялата е направила добра популация и сега е бъкано с тазгодишни сулки.Дано оцелеят.

- S.Koychev
- разбира нещата
Дарданелите , къде се намира това , ако може да ми обясни някой че да понауча малко местата на Жребчево.
Ribarche
Дарданелите е в горната част на язовира.Там където е най-тясно .Поне така аз знам .Като си на боклука се вижда. Наслука 

Туко що се връщам от 24 часов излет на Жребеца ,язовира е спаднал и
продалжава да спада сериозно. В събота вечерта трудно си намерихме
място ,човек до човека палатка до палатката, накрая се установихме тук

Улова на леко -перки .на тежко каракуди (колкото по навътре хвърлиш
толкова по големи) ,днес на расъмване хванахме на спининг и 10-тина
300-500 грамови кустура .Та това е
ПП Поради остра форма на слънчасване забравих да направя снимки
за което моля да бъда извинен
продалжава да спада сериозно. В събота вечерта трудно си намерихме
място ,човек до човека палатка до палатката, накрая се установихме тук

Улова на леко -перки .на тежко каракуди (колкото по навътре хвърлиш
толкова по големи) ,днес на расъмване хванахме на спининг и 10-тина
300-500 грамови кустура .Та това е
ПП Поради остра форма на слънчасване забравих да направя снимки
за което моля да бъда извинен

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- Skorpi
- сериозен играч
Не спря ли вече да пада водата, миналата събота и неделя бяхме на мантинелата за 2 дена 3 шаранчета около 500г които пуснах и една прилична платика 700-800г +3-4 бабушки и 3-4 каракудки според мен много слабо а и каква буря на отпра направо не е истина 

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти