Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яз.Ивайловград 15.08.09-16.08.09
Re: Яз.Ивайловград 15.08.09-16.08.09
Хубав излет сте направили , браво.
Но тези шаранчета са от новия зарибителен материал който пуснаха в язовира и едвам имат 30 сантиметра.
Преди две седмици бях там и наскубахме над 30 броя, естественно е , че си плуват обратно.
Ако сте ги хапнали това би било първо противозаконно и второ много безотговорно, а за мен си е риболовен грях.
Айде със здраве, вие си знете най добре.
Но тези шаранчета са от новия зарибителен материал който пуснаха в язовира и едвам имат 30 сантиметра.
Преди две седмици бях там и наскубахме над 30 броя, естественно е , че си плуват обратно.
Ако сте ги хапнали това би било първо противозаконно и второ много безотговорно, а за мен си е риболовен грях.
Плуват си на воля колега.VGS написа:Хубав излет сте направили , браво.
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
- MITKO70
- кандидат преподавател
Така е,и много са стриктни за тях охраната/ИАРА и частна/а и не си заслужават да се прибират.Иначе хубав излет,мястото е прекрасно.VGS написа:Но тези шаранчета са от новия зарибителен материал който пуснаха в язовира и едвам имат 30 сантиметра.
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- вече хвърля и на тежко
добър излет. миналия четвъртък пак бях там. разминали сме се за малко трагедията беше пълна разпъвах на около 100метра. захраних с една кофа царевица никакъв удар. не знам защо ама нямам слука на тоя водоем. иначе хванах 6 каракуди бяха като динозаври хахахаха едната беше 1060гр.. водата дигаше страшно много. странно ама този път не ни направиха проверка от иара. дано съумеят да опазят водоема. тези маломерни красавци догодина ще са читави риби и ще ни радват повече. успех на всички колеги 

САМО БОТЕВ
- carpsliven2
- сериозен играч
Колега ... добре сте си искарали .. ама тез шаранчета са много малки за да бъдат осакатени...
Замисли се за друг път .. че някой зарибява и на този някой трябва ние да помагаме.
Замисли се за друг път .. че някой зарибява и на този някой трябва ние да помагаме.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Ако някой има прясно инфо моля да сподели утре ще се пробвам там. 

Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей