Забрана

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
halil1988
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Забрана

Мнение от halil1988 »

Колеги вижте какво открих в нета
http://news.burgas24.bg/105813.html
май наистина ще има забрана за тези хубави язовири.
Наслика на всички.
Изображение
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Re: Забрана

Мнение от ceco65 »

Сами си го правиме и не може да се сърдим на никого.Няма такава цигания която се оставя след всеки излет :(
as99
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от as99 »

Абсолютно прави са хората да забранят риболова.След почти всички риболовци остават купища боклуци.Представете си,че разни отровни течности попаднат в язовира.Да не говориме,че трябва да забранят вкарването на всякакви лодки,джетове и т.н. във вододайни зони.От почти всеки двигател макар и по малко изтича масло и\или бензин и после тази вода я пият хора. :? :wink: :!:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Момчета,още няколко лоши новини ми се иска да ви кажа,но няма да го направя че всички ще ме намразите.Нали вестителите които носят лоши новини ги обезглавявали :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Само да ви кажа - уекинко да намекна,че тази съдба очаква още няколко големи язовира.Просто е въпрос на време да се случи.От тук се почва - http://news.burgas24.bg/105813.html Гответе се за още изненади.Аз го казах преди две години какво ще се случи,но никой не слуша и сега,просто едно по едно,нещата стават факт.Говете се да ходите не се знае колко време по платени водоеми,дупки и рибарници :roll: :roll: :roll: Аре,Ванга си отива :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”