БУРГАС-МОСТА

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Hristov
новобранец
новобранец

БУРГАС-МОСТА

Мнение от Hristov »

ако има някои от бургас мойе ли да ми кайе дали ще хвана нещо на Моста ? и какво ?
SeX Po TeLeFoNa E KaTo BiRa Po TeLeViZiQtA
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

абе не знам дали ще фанеш , ама по вероятно е да оставиш :yawinkle: ....събирал съм с килограми закачени и скъсани тежести под моста и имам уникална колекция от най-различни рибарски такъми удавени в морето , като най-плодосно под моста е рано напролет....веднъж намерих и цвете в саксия , портрет в рамка със записана на гърба магия и около 100тина номера на крадени коли по мутренско време :smt066 ..... а сега насериозно - има си там един контингент от постоянни рибари дето целогодишно и целодневно си висят там , повечето пъти си тръгват без улов или с няколко" мини" попченца , като тяхното неизменно и в най-лошите метео условия , присътвие си обяснявам с любовта към чистия въздух и простора или със страха (досадата) от жената в къщи......е има и някога по добри дни - чувал съм за платерина 3,5 кг. хваната на моста - голям цирк е било докато я извадят - човека я дърпал до началото на моста , слязъл на самия бряг и в морето влязъл , но я искарал , но се събрали около 100 човека -сичките акъл да дават и ГОЛЯМО ШОУ Е БИЛО и като рядък случай се е запаметило в народната памет - един вид - ГРАДСКИ ЛЕГЕНДИ :smt038
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

тук Local трябва да драсне едно опровержение :lol:
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
rusi_kiriazov
новобранец
новобранец

Мнение от rusi_kiriazov »

Абе да ти кажа наистина Булти си е прав.Само някакви малки попчета сьм виждал и чувал да се хващат там.
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Ето оедно попче "дребно" което е от там ..
баща ми му е майстора ... за една седмица беше хванал поне още десетина такива и множество по дребни Изображение
а даже и не е лихнус
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Римохит ние тука по морето попчетата не ги бройм за риба .

На нас ни е писнало да ги ловим вече :wink: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

ми аз вече тук живея да ти кажа ма ги броя
щото за друга риба не ми остава време
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Морски ли стана? :lol: ?

Като фанеш илария заргана или калкан папример ще забравиш попчетата :wink: .

С колегите поняко се съзтезаваме кой ще хване най малкото попче. :twisted:
За бракониерите само слънчаци :lol: !
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

абе морския риболов не може да ме заплени нещо
Иларии съм хващал ама .. сигурно ако ги ловя в Созопол на плувка би ми било по забавно
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”