Язовир Ивайловград

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

emilkg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

палатка или вила

Мнение от emilkg »

Veronika най лошото според мен е да идеш някаде неподготвен а на язовира не се дават много вили под наем савета ми кам теб и мъжът ти е да намерите Динко и Мария те са хижари там на парвата вила вдясно като влизате кам вилите това е една голяма вила тя не се дава под наем но те имат тяхна малко по надоло която се дава под наем
Последно промяна от emilkg на Пон Авг 14, 2006 9:06 am, променено общо 1 път.
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

Veronika написа:Какви други риби има, че и аз скоро ще ходя там.Да не ида неподготвена.
той Анатемосания ша ти каже :wink: :lol: дори и да нямаш съответната въдица съм сигурен че ще ти услужи!
Вземи си въдици за шаран, сом, бяла риба на влачене и мухарка!

успех :wink:
oldman написа:Къде може да се преспи на язовира?
на много малко места, особено когато е висока водата! А и в каньона не е много за жени искащи удобства :lol: С жени само на широката част ако се уредиш в някоя вила или варианта е да спите в Любимец или в Ивайловград на хотел и да пътувате до язовира всеки ден!
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Колеги,я си вземете палатка и вие си знаете.Времето е хубаво,пари няма да плащате за спане и със тях ще си вземете повечко огнена вода,пък квото сабя покаже.Тя-рибата ако дава може и до въдиците да спите.успех!!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: палатка или вила

Мнение от man1966 »

emilkg написа:Veronika най лошото според мен е да идеш някаде неподготвен а на язовира не се дават много вили под наем савета ми кам теб и мъжът ти е да намерите Динко и Мария те са хижари там на парвата вила в ляво като влизате кам вилите това е една голяма вила тя не се дава под наем но те имат тяхна малко по надоло която се дава под наем
А ве градски -кои са тез Динко и Мария и за кои вили говориш-на Ставри Димитрово или на Малки Воден че нещо не мога да се сетя.. :roll:
Я елате рибенца при батко...
emilkg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

градски

Мнение от emilkg »

това са хижарите на Росен Киришев бе градски не можа ли да се сетиш коя е първата вила горе на високото вдясно като влизаш към Ставридимитрово
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: градски

Мнение от man1966 »

emilkg написа:това са хижарите на Росен Киришев бе градски не можа ли да се сетиш коя е първата вила горе на високото вдясно като влизаш към Ставридимитрово
Май беше писал че е първата вляво та затуй запитах, ма както и да е... 8)
Я елате рибенца при батко...
emilkg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от emilkg »

прав си сгреших не знам откаде ми влезна това ляво в главата
kasiel

Мнение от kasiel »

Мерси колеги ама се оказа че спахме при Жорето Гоцов.И ни отвори на истински риболов как става.
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

kasiel написа:И ни отвори на истински риболов как става.
Айде де , пусни и някоя снимчица , в този саит всички сме като питбулчета .. :)
На платено не одим !
Veronika

Мнение от Veronika »

Не са нищо особено снимките. Ще качим но няма големи риби на тях.Има по 1 бяла хваната от всеки. Нямахме късмет да ги извадим двете големи които удариха.Откачаха се докато се чудим какво да правим, но това е разбираемо за хора като нас, които не са ловили нищо над 5 кила. А удара на сом беше поне на 30 кг. такъв.Също така само единия ден имаше удари при пристигането ни.После водата взе да пада и нямаше удар 4 дена докато си тръгнем. Важното е че научихме много тънкости които тук по форумите и по книгите не са описани добре или изобщо не са, и ще използваме тези знания дай Боже догодина сполучливо.
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

:lol: :lol: :lol: ....усмивки скъпа.... :lol: :lol: :lol: нее важно дали сме хванали а как сме се кефили ?
Господ може всичко чада мой !
emilkg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от emilkg »

след голямото падане на водата на язовира постепенно е започнала да качва но днеска беше един вятър и едни вълни така че само разходката до марашница ни остана
emilkg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Излет

Мнение от emilkg »

Здравейте колеги да не забравихте за съштествуването на един от най хубавите язовири в Бг. Във вторник отивам за три дена, като се върна се надявам да има какво да споделя тоест да имам слука та да има какво да ви напиша. Това е за сега.
Аватар
Ванко
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Излет

Мнение от Ванко »

emilkg написа:Здравейте колеги да не забравихте за съштествуването на един от най хубавите язовири в Бг. Във вторник отивам за три дена, като се върна се надявам да има какво да споделя тоест да имам слука та да има какво да ви напиша. Това е за сега.
Желая ти много слука и ще чакам с нетърпение развръзката,защото си падам много по този язовир,имам хубави спомени от там.
emilkg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от emilkg »

Привет колеги. Много слабо представяне и много дъжд. На влачене три кефала само за два дена. От брега хванах доста костур вчера та вечерта във вилата пръжнахме, за ракията и мача няма да пиша. Това е засега наслука на всички съфорумци.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”