Тополница и Жеков Вир

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

tsi1959
новобранец
новобранец

Тополница и Жеков Вир

Мнение от tsi1959 »

Колеги нов съм във форума така че ако сгреша някаде моля за извинение,а и с кома съм на вие. Предстои ми ходене към село Поибрене,така че ме интересува нивото на язовир Тополница и какви са последните отзиви от там, по точно при гребната база под мъти вир.Ако не става за риболов мисля да утида на Жеков Вир, но там съм ходил много отдавна и нищо не знам. Така че, ако ми дадете някаква по подробна информация ще съм ви много благодарен.Благодаря ви предварително
Последно промяна от tsi1959 на Чет Авг 20, 2009 2:45 pm, променено общо 1 път.
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Re: Тополница и Жеков Вир

Мнение от сомчо »

Един приятел е бил на Жеков вир преди 2 седмици и каза че излиза костур и кефал на рибка.
kometa3
новобранец
новобранец

Мнение от kometa3 »

Колега и аз ти благодаря за инфото за Жеков вир,все му се точа и скоро ще го посетя. :D
Още едно и ....сефтето!!!
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

kometa3 написа:Колега и аз ти благодаря за инфото за Жеков вир,все му се точа и скоро ще го посетя. :D
За кефала пробвай и на малка жаба :wink:
Последно промяна от сомчо на Чет Авг 20, 2009 2:53 pm, променено общо 2 пъти.
tsi1959
новобранец
новобранец

Мнение от tsi1959 »

Колега, къде са удобните места за риболов на Жеков Вир. Ще ловя на директен или на фидер.Извини ме но него познавам.Ще съм с кола и предпочитам да е до мен,че неми се мъкне багаж.
VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от VIKI_HARI »

Здравейте аз на този жеков вир ядосах доста хора като им нарязах мрежите. От брега не се виждат но към стената става страшно около 30 шишета мрежи и др. а само да уточня че на стената се ходи с лодка и затова си позволяват такива волности но и аз бях с лодка :shock: а те така гледаха
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”