Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз. Искър 20.08.09
-
- ще става разбирач
яз. Искър 20.08.09
И този четвъртък с Тедо решихме да направим един тролинг па, ако излезе нещо. Чухме се по обяд и решихме да отскочим до ИскърО и към три половина бяхме вече там. Понеже бяхме с Пасат-ора, решихме да не го лангъркаме него и колесара към филмовта къща и да приводним на Щъркела. Отиваме там и какво да видим една "приветлива" табелка на бариерка "За пускане на лодка 20 лв"
А тия наясно ли са колко са 20 лв
Теглихме по една "благословия" и си викаме поне, като плащаме да плащаме за нещо с екстри и се върнахме на Камелот. Там 15 лв. , но спускало голямо, паркинг, тоалетни, шезлонги заведения... поне някак си да видиш, защо ги даваш тези 15 лв. Както и да за 5 мин. пуснахме и бяхме на вода. Отправихме се да проверим доказани места...
Тедо...

Потролихме пред филмовата къща, но нищо и решихме да се разходим в посока към Шипочнския...
За жалоста и по пътя нищо. Тедо реши да пробваме костурчетата покрай клечкоряците, където един колега си цъкаше рибета на плувка:

Помятахме малко на изкуствени примамки (силикончета, воблерчета, блесни и пр), но освен няколко дребни костурчета, които ми гониха кастмастъра друго нямаше
Тедо си направи една баня:

...и се отправихме към по девствените места:

за жалост и там нищо, но поне имаше какво да се види по брега
, а не палаткаджии, коли и мръсотии...:

... много сърнички и сръндаци, които кротко си пасяха и пиеха вода

Много ме беше яд, че бях само с малкия апарт и съответно нямаше как да ги "закова" качествено
Потролихме до... :

Удари на риби нямаше, но поне бяхме сред природата
Направи ми впечатление, че макар и да имаше доста хора по бреговете, лисваха съботно-неделните, красъци, викове, музика и шумотевица...

Тедо...

Потролихме пред филмовата къща, но нищо и решихме да се разходим в посока към Шипочнския...
За жалоста и по пътя нищо. Тедо реши да пробваме костурчетата покрай клечкоряците, където един колега си цъкаше рибета на плувка:

Помятахме малко на изкуствени примамки (силикончета, воблерчета, блесни и пр), но освен няколко дребни костурчета, които ми гониха кастмастъра друго нямаше

Тедо си направи една баня:

...и се отправихме към по девствените места:

за жалост и там нищо, но поне имаше какво да се види по брега

... много сърнички и сръндаци, които кротко си пасяха и пиеха вода

Много ме беше яд, че бях само с малкия апарт и съответно нямаше как да ги "закова" качествено

Потролихме до... :

Удари на риби нямаше, но поне бяхме сред природата

Направи ми впечатление, че макар и да имаше доста хора по бреговете, лисваха съботно-неделните, красъци, викове, музика и шумотевица...
"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
/Стоичков/
Re: яз. Искър 20.08.09
Много як излет.Не съм си и мислел че на Искъра има толкова готини места.

И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
този воблер дето се вижда рапала магнум ли е ? на такъв миналата седмица сащо нямах удар
наи удряше на салмо разцветка костур 4 и 6см
и то от устието на искъра до кино центъра
от страната на Авала / ловното стопанство/ имахме само 2 безрезултатни удар
днес след работа ще пробваме от калния нос до бункера да влачим
успех на следващия излет

и то от устието на искъра до кино центъра
от страната на Авала / ловното стопанство/ имахме само 2 безрезултатни удар
днес след работа ще пробваме от калния нос до бункера да влачим
успех на следващия излет

-
- ще става разбирач
Да Магнум е, но пробвахме на най-различни, като размер, газене, марки и пр. Бяхме пуснали 4 въдици, така че имаше възможност за експерименти...явно не ни е било денDimy написа:този воблер дето се вижда рапала магнум ли е ? на такъв миналата седмица сащо нямах ударнаи удряше на салмо разцветка костур 4 и 6см ...

Точно пред филмовата го изтъкахме няколко пъти по различни часови пояси, но не би...

Наслука и пиши, какво сте направили...
"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
/Стоичков/
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Те затова са красиви, щото народа не ги знае и не може да ги "посети" - ако те хванат на брега става лошо... Актове, конфискувани такъми и т.н. знам хора дето са си изпатили...bobir написа:Много як излет.Не съм си и мислел че на Искъра има толкова готини места.![]()
ПС: Водата беше супер за къпане

на брега да но ако си във водата няма проблем освен във вододаината
а има и хубави места дето може да се лови от брега , разрешени са но тръдно се стига с кола
а има и хубави места дето може да се лови от брега , разрешени са но тръдно се стига с кола

Важното е ,че сте на риба!
Независимо,че не е имало удър на някоя от 4-те въдици,сте напривили много хубави снимки и тези стада от сърни направо пълнят окото

риба може да не сте хванали но сте си направили страхотна разходка с баня
готини снимки
и с тоя апарат 

-
- сериозен играч
Поне разодка сте си напраели 

Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей