Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за яз Искър
Модератор: sapuna
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Инфо за яз Искър
Ходих два дена на щипоченския залив. Прежалих колата и минах от другата страна, Скъса ни от кълване платики по кило - две, каракуда м/ду 0,400 - 800 гр. сулки който отплуваха обратно и един сом 3.000.гр . Но кълве само вечер и пртез ноща.
- barutchiata ©
- Администратор
- Aglia
- вече хвърля и на тежко
Aз предполагам че колегата иска да каже,че е минал от другата страна на Шипоченският залив кьдето пьтят е черен с дупки и коловози,абе не е много за коли
но нека все пак той да каже.А сьщо ако има и някоя снимчица на тея голямите платитки по 1-2кг ще се получи още по-добре 
п.п. как ги ловихте платиките
тежко,леко,стрьв,линия,захранка...

п.п. как ги ловихте платиките

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Имах предвид две платики по кило не съм се изразил правилно. Снимал съм само сома другото не сметнах за интересно тъй като това е първият ми сом. Интересното за сома е че мятах само на пружини за шаран, към три през ноща едната се закачи и се скъса, домързя ме да връзвам нова и хоп една малка троика с метален повод на 4 - 5 метра на вътре тъй като видях сулки около брегът. Не знам защо реших с метален повод. След около час хубав сериозен удар 15 мин. борба и красавеца беше при мен. Естесвено веднага всичко беше преработено за сом но уви не се повтори и на следващата нощ само сулки от които повечето отплуваха обратно тъи като бяха около 15см. Относно пътя да това имах предвид че минах от другата страна и е ужасно. Ето снимките и автомобила с които преминах там.

-
- кандидат преподавател