Черногорово-Димитровград

Модератор: Кърцата

Аватар
steven1969_bg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Черногорово-Димитровград

Мнение от steven1969_bg »

Колеги,тръгвам до час натам...Моля,ако някой може да сподели полезно инфо ...на 11 и 12 бивак ще бъдем...
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...
piantik
новобранец
новобранец

Re: Черногорово-Димитровград

Мнение от piantik »

Последно чух от един приятел за едри каракуди към кило,но не каза нищо за стръв или монтаж.Това беше преди 2 седмици . 8)
Аватар
RUZBATA
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от RUZBATA »

Точно 11 и 12 са може би най- големите драки ( ма то къде ли ги няма ) ще е труден риболов !!!
Последното което знам от колега които е там от една седмица е че дава много слабо !! Предимно каракуда и малки шаранчета , на косъм с царевица и топче !!

Успех колега !!!
Аватар
kendo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kendo »

Вади се доста едра каракуда, ама си траят :wink: Също така често се лови едра щука - има извадени няколко м/у 6 и 8 кила, въпреки че е забранена :!: А оная дебелата мутра от охраната тия дни си ловеше с кеф шарани и амури в забранената зона до канала. :finga:
Аватар
steven1969_bg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от steven1969_bg »

за да не отварям нова тема - лових в събота от съмване до към 1500...мач,грам и пол. перо,повод 12 и кука 10. 4 каракуди към 7-800 грама и много червеноперка - това на царевица от консерва.на земен червей - един хубав костур към половинка...колегите от компанията изкараха 7-8 каракуди същия калибър на пружина с царевица,като рибите си вземаха зърното.колкото до драките - оставих сигурно 10-ина куки и едно перо:) не видях да се изкарва сериозна и различна от нашата риба.имахме неприятност с един брадат "колега",кола с хасковска регистрация и малко кученце,който цъфна на нашия бивак в 12 часа при положение,че ние бяхме платили до 1600...много нагъл тип,почти до бой стигнахме...наслука на всички
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...
leizar
новобранец
новобранец

Мнение от leizar »

Пиши на български
slivnalia
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”