Зад решетките, ама надали!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Geleto
фен клуб-скобар

Зад решетките, ама надали!

Мнение от Geleto »

Колеги тази тема няма нищо общо с риболова, но в онзи ден се сблъсках с нещо което се вижда често по водоеми и реки, но според мен в доста по-голями размери!БРАКОНИЕРСТВОТО!!! :evil:
Предварително се извинявам за снимки, но немога да ги кача! Ако някой има желание, да даде скаип, ще му ги пратя!
Та така! Миналата седмица (14.08) отидох на село с едно приятелче и родителите ми! Селото е Маджаре, на 10 километра от Самоков в полите на Рила планина! Пристигнахме вечерта и бяхме решили с приятеля да отидем на гъби на следващия ден сутринта! Станахме в 6 часа, но валеше дъжд! Към 7 се развидели и дъжда понамаля! Тръгнахме с нагласата, че ще наберем гъби и ще си направим една хубава разходка! Но какво стана? В началото на гората, на трийстият изминат метър, колегата се поизплаши доста, виждайки простреляна сърна в храстите :evil: :evil: :evil: :evil: !!! Беше още мека и това не навя на мисълта, че е убита сега! Званнах на дядо ми, да вика горски и да съберат група да търсят бракониерите. Но уви, думите на идиота са били "няма кой да тръгне да ги гони на тоя дъжд" ! Ние продължихме с брането на гъби и до 10 часа чухме на 20 изтрела! Видяхме още една сърна, но жива и с цялата си прелест на два-три скока от нас и изчезна! В тази местност в гората се знае, че ходят гъбари, но явно заради дъждът тези са си мислели, че няма да има никой! И така с една грозна гледка на отворените жални очи на сърната и мисленето, че щом има една ще има и много други след всички тези изтрели си мисля! Ще спре ли някога някой тези престъпници и най-важното ще почнем ли ние Българите да спазваме законите и да запазим прелестите на майка България? В онзи момент, ако бях видял стрелеца може би щях да го уби! :axe:
Аватар
Kok0
новобранец
новобранец

Re: Зад решетките, ама надали!

Мнение от Kok0 »

Хванаха бракониер на риба, заплашил с пистолет инспектори
http://dnes.dir.bg/2009/08/22/news4959611.html
А сега дупе да му е яко на тоя :butthead:
vladoto
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Зад решетките, ама надали!

Мнение от vladoto »

Май нещата в нашият град започват да се получават.Онзи ден ме провериха на яз.Огоста и пред мен конфискуваха мрежи.Напълниха няколко чувала.
Прави впечатление, че по заведенията не се предлага вече уклей-това последното не е само мое наблюдение.Дано нещата продължат така и за напред.
Риболовът не е слука,а наука!
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”