Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Зад решетките, ама надали!
Модератор: bobopeli
Зад решетките, ама надали!
Колеги тази тема няма нищо общо с риболова, но в онзи ден се сблъсках с нещо което се вижда често по водоеми и реки, но според мен в доста по-голями размери!БРАКОНИЕРСТВОТО!!!
Предварително се извинявам за снимки, но немога да ги кача! Ако някой има желание, да даде скаип, ще му ги пратя!
Та така! Миналата седмица (14.08) отидох на село с едно приятелче и родителите ми! Селото е Маджаре, на 10 километра от Самоков в полите на Рила планина! Пристигнахме вечерта и бяхме решили с приятеля да отидем на гъби на следващия ден сутринта! Станахме в 6 часа, но валеше дъжд! Към 7 се развидели и дъжда понамаля! Тръгнахме с нагласата, че ще наберем гъби и ще си направим една хубава разходка! Но какво стана? В началото на гората, на трийстият изминат метър, колегата се поизплаши доста, виждайки простреляна сърна в храстите
!!! Беше още мека и това не навя на мисълта, че е убита сега! Званнах на дядо ми, да вика горски и да съберат група да търсят бракониерите. Но уви, думите на идиота са били "няма кой да тръгне да ги гони на тоя дъжд" ! Ние продължихме с брането на гъби и до 10 часа чухме на 20 изтрела! Видяхме още една сърна, но жива и с цялата си прелест на два-три скока от нас и изчезна! В тази местност в гората се знае, че ходят гъбари, но явно заради дъждът тези са си мислели, че няма да има никой! И така с една грозна гледка на отворените жални очи на сърната и мисленето, че щом има една ще има и много други след всички тези изтрели си мисля! Ще спре ли някога някой тези престъпници и най-важното ще почнем ли ние Българите да спазваме законите и да запазим прелестите на майка България? В онзи момент, ако бях видял стрелеца може би щях да го уби! 

Предварително се извинявам за снимки, но немога да ги кача! Ако някой има желание, да даде скаип, ще му ги пратя!
Та така! Миналата седмица (14.08) отидох на село с едно приятелче и родителите ми! Селото е Маджаре, на 10 километра от Самоков в полите на Рила планина! Пристигнахме вечерта и бяхме решили с приятеля да отидем на гъби на следващия ден сутринта! Станахме в 6 часа, но валеше дъжд! Към 7 се развидели и дъжда понамаля! Тръгнахме с нагласата, че ще наберем гъби и ще си направим една хубава разходка! Но какво стана? В началото на гората, на трийстият изминат метър, колегата се поизплаши доста, виждайки простреляна сърна в храстите

Re: Зад решетките, ама надали!
Хванаха бракониер на риба, заплашил с пистолет инспектори
http://dnes.dir.bg/2009/08/22/news4959611.html
А сега дупе да му е яко на тоя
http://dnes.dir.bg/2009/08/22/news4959611.html
А сега дупе да му е яко на тоя

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Зад решетките, ама надали!
Май нещата в нашият град започват да се получават.Онзи ден ме провериха на яз.Огоста и пред мен конфискуваха мрежи.Напълниха няколко чувала.
Прави впечатление, че по заведенията не се предлага вече уклей-това последното не е само мое наблюдение.Дано нещата продължат така и за напред.
Прави впечатление, че по заведенията не се предлага вече уклей-това последното не е само мое наблюдение.Дано нещата продължат така и за напред.
Риболовът не е слука,а наука!