Инфо за Брягово

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Carp Master
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Инфо за Брягово

Мнение от Carp Master »

Здравеите колеги!Вчера бяхме с баща ми на Брягово.Лелеееее ей такива ми станаха очите :shock: :) ако някой е ходил там по-добре да не ходи сега!ПОЛОВИНАТА ЯЗОВИР ГО НЯМА.Водата е спаднала 130 метра на вътре.Аз ходих да гледам на "наш'то"място да гледам каде закачаме :lol: НАМЕРИХ ГО , ТО ЕДИН ХРАСТ МАЛИИИИ :x изкормих го та сега съм спокоен :) .Викам чакай да си хвърла дънната пак да видим.Мба и баща ми и той НИЩО.6 дънни и 1 удар нямаше.Викам си аз я дай да пробвам на перце 8) отидах с бял червей аз и хвърлям.Тея костури ма изядаха!!!Броих ги горе доло 70 костУРЧЕТА хванах за 1 час.Още хвърлям и след най-много 10 секунди и оп перцето го немааа :lol: .И сложих аз 7 червея(смених куката естествено)и хвърлям.И ПАК ТЕЯ МАЛКИ ГАДИНИ НАПАДАТ!!!Хванах 3 по големички(големи,големи по 200 грама,ама сравнение с онея по 40-50 грама :( малеее хващам-хвърлям,хващам-хвърлям)Тея по големките ги хванах на кука 8-мица и на грос от бели червейчета(5-6 на брой)И така АИДЕ НАСЛУКА И ДАНО СЪМ ВИ ПОМОГНАЛ С ТОВА ИНФО :lol: :lol: :lol:
Аватар
ribara_bboy
новобранец
новобранец

Мнение от ribara_bboy »

40-50 грама рибка ще те нахрани ли?
Изображение
Аватар
Carp Master
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Re: Инфо за Брягово

Мнение от Carp Master »

Carp Master написа:Хванах 3 по големички(големи,големи по 200 грама,ама сравнение с онея по 40-50 грама :( малеее хващам-хвърлям,хващам-хвърлям)
Абе колега аз ти казвам "ТЕЯ ПО 40-50 ГРАМА ХВАЩАМ-ХВЪРЛЯМ,ХВАЩАМ-ХВЪРЛЯМ"не съм ги взимал тея(е па да не сам чак такъв изрод бре :)
Аватар
intatto
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от intatto »

ribara_bboy.men 6te me nahranqt.to4no pak takiva kato teb det se praqt 4e puskat malkite ribi si gi vzimat daje pretarsvat ribarskite mesta za nqkoq ostanala 4e da si q zemat. :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”