Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за Брягово
Модератор: sapuna
- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Инфо за Брягово
Здравеите колеги!Вчера бяхме с баща ми на Брягово.Лелеееее ей такива ми станаха очите
ако някой е ходил там по-добре да не ходи сега!ПОЛОВИНАТА ЯЗОВИР ГО НЯМА.Водата е спаднала 130 метра на вътре.Аз ходих да гледам на "наш'то"място да гледам каде закачаме
НАМЕРИХ ГО , ТО ЕДИН ХРАСТ МАЛИИИИ
изкормих го та сега съм спокоен
.Викам чакай да си хвърла дънната пак да видим.Мба и баща ми и той НИЩО.6 дънни и 1 удар нямаше.Викам си аз я дай да пробвам на перце
отидах с бял червей аз и хвърлям.Тея костури ма изядаха!!!Броих ги горе доло 70 костУРЧЕТА хванах за 1 час.Още хвърлям и след най-много 10 секунди и оп перцето го немааа
.И сложих аз 7 червея(смених куката естествено)и хвърлям.И ПАК ТЕЯ МАЛКИ ГАДИНИ НАПАДАТ!!!Хванах 3 по големички(големи,големи по 200 грама,ама сравнение с онея по 40-50 грама
малеее хващам-хвърлям,хващам-хвърлям)Тея по големките ги хванах на кука 8-мица и на грос от бели червейчета(5-6 на брой)И така АИДЕ НАСЛУКА И ДАНО СЪМ ВИ ПОМОГНАЛ С ТОВА ИНФО

- ribara_bboy
- новобранец
- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Инфо за Брягово
Абе колега аз ти казвам "ТЕЯ ПО 40-50 ГРАМА ХВАЩАМ-ХВЪРЛЯМ,ХВАЩАМ-ХВЪРЛЯМ"не съм ги взимал тея(е па да не сам чак такъв изрод бреCarp Master написа:Хванах 3 по големички(големи,големи по 200 грама,ама сравнение с онея по 40-50 грамамалеее хващам-хвърлям,хващам-хвърлям)