Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

"Варна Оупън'06-КРАНЕВО-23 Септември-9.00ч.
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добавам следната важна подробност:
Колегите от Бургас (Южният отбор) ще се ползват с привилегията никой да не остане извън събитието, понеже ще пътуват отдалеч.

Пренесох на Батито картата тук, където и е мястото за да е нагледно!
Колегите от Бургас (Южният отбор) ще се ползват с привилегията никой да не остане извън събитието, понеже ще пътуват отдалеч.

Пренесох на Батито картата тук, където и е мястото за да е нагледно!
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Стига , бе ...Батка, нали ще има и други мероприятия от рода на "Южночерноморие Опън". тогава пък ний ще блъскаме на Юг !!!Движение му майкатаbatmilen написа: Бая път ще има да блъскаме от Бургас до....Кранево!

... аре, че нямам търпение да те видя

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Батка... чак пък да няма !!! Това не е верно !!!batmilen написа:Не се тюхкай...може и Кранево да няма...
Един от организаторите ако отпадне, АЗ съм на линия ...бе

Да съм казал, че се отказвам - НЕ !!! ЧАКАМ ВИ НА 23ти в КРАНЕВО - Последната буна най в дъното откъм Златните Пясъци !!! - - с питане лесно ще го намерите мястото!
Още към 7.00ч. съм там !!! Пък който дойде...дойде. Пак ще си направим купона !!!
Така, че.... ЗАПОВЯДАЙТЕ В КРАНЕВО !!! Кръчмето го резервирах вече, макар че почти нямаше нужда... те там на алеята са 50 кръчми една до друга ... и бунгала.....и хотели...и квартири....голям панаир е!
както вече разбрах,работата стана както при чичо Шекспир-,,Много шум за нищо".То не бяха клетви и закани,то не бяха подготовки и нагласи!Съжалявам за колегата Дурумов и искам да се извиня от страна на бургазлии (доколкото разбрах ги е нямало на мястото на срещата).Сега ми стана ясно защо 3-4 дни преди срещата форума опустя.Дори редовния новинар Lokal никакъв го нямаше !Пред компа няма по велики от нас!Знам, че сега всички ще скочите да плюете,но нека плюят тези които са били в Кранево!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не се сърдя на никой...разбирам колегите - времето беше гадно - с някои се чух по телефона. Батката загатна една идея да се срещнем все пак отново - Аз съм Навит !!! Изберете мястото - айде да не е такова "отдалечено"
ами някъде по-средата м/у Варна и Бургас - Обзор, Бяла..... може и в Бургас - кот'кажете само да има джумбюш
- тази седмица - 23- 29.10. ще бъде превъзходна за заргани - надвечер - подушвам го !!!!! тръгнат ли мъглите и почнат да се хлъзгат тетраподите зизи идва
Митак... аз съм "ветро" брато .... ама не съм "ходец" .... в кръчмата "При Боцмана" си ги уточняваме тези работи

Митак... аз съм "ветро" брато .... ама не съм "ходец" .... в кръчмата "При Боцмана" си ги уточняваме тези работи