Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

За сом - къде?
Модератор: sapuna
- tsokala
- новобранец
- Обратна връзка:
За сом - къде?
Здравейте колеги,
каня се да направя един риболовен излет тези дни, но незнам накъде да се отправя. Приоритет ми е риболова на сом - това е, за което тръгвам, така че ако някой може да ми препоръча някое добро място в радиус от около 200 км от гр. Свищов
Благодаря ви

каня се да направя един риболовен излет тези дни, но незнам накъде да се отправя. Приоритет ми е риболова на сом - това е, за което тръгвам, така че ако някой може да ми препоръча някое добро място в радиус от около 200 км от гр. Свищов
Благодаря ви

- enduro51
- ще става разбирач
Re: За сом - къде?
200 км. си е сериозна дистанция , предполагам няма да одиш за 4-5 часа
ми ако бих могъл така да се изкажа компетентно Дунав май ти е най близо , там си дава доста доволно сом доколкото съм наясно (може и адски да се заблуждавам) ама ти остава само да си намериш перспективно местенце и да се заредиш с търпение , пък ако желаеш ела и на Марица с удоволствие ще спретнем един Сомски
Упех и наслука от мен 

- tsokala
- новобранец
- Обратна връзка:
По Дунав съм всеки ден. Имах предвид някой да ми препоръча някой язовир, където мога да отида за няколко дни, да си почина, да хвана и някой мустакатко
и да
Гледам и преглеждам и немога да избера подходящо място, така че колеги, чакам предложения за конкретен язовир - може и платен да е, няма проблем, въпросът е да си изкараме добре

Гледам и преглеждам и немога да избера подходящо място, така че колеги, чакам предложения за конкретен язовир - може и платен да е, няма проблем, въпросът е да си изкараме добре

- Motorski
- ще става разбирач
http://www.hvanah.com/?page=locations&id=41
Ама не съм чувал за много извадени сомове от там
тук поне пише, че има. Иначе за почивката,
и риболов е прекрасно и много красиво място. Стига през последните години да не са го о*рали и него. Виж трябва да има мнения из форума още за конкретни места по язовира и т.н.
Ама не съм чувал за много извадени сомове от там