Уважаеми господин Иванов

Модератори: bobopeli, sapuna

Happy Fine
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Уважаеми господин Иванов

Мнение от Happy Fine »

Уважаеми господин Иванов,

Предвид загубата на любимият Ви воблер - марка "Jackall Bros", модел "Chubby 38", цвят "Ikura" се чувствам задължен да представя на Вашето внимание, предложение, касаещо цената на направената от мен фотоснимка на последните Ви мигове заедно. Поради проявения невероятен професионализъм на автора, успял да запечата Вашият решителен поглед, издаваш "благодаря за кепа, но ... няма нужда ще го вадя сам", както и приповдигнатото настроение на кефала, предвид бъдещите му намерения "сега скочих, защото няма вирбел, който да ме спре", Ви моля да ми посочите e-mail на ЛС, на който да уточниме цената, съобразена със Закона за авторското право и начина на предаването на негатива.
След като станете собственик на Фотоса, искрено се надявам да доразвиете темата по хронологичен ред с другите снимки, включени като бонус в пакета.
Надявам се осъзнавате важността да платите цената в пълният й размер, предвид огромния зрителски интерес.

С Уважение,

Mr. Happy Fucking Fine
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: Уважаеми господин Иванов

Мнение от barutchiata © »

Моля хора които не ги касае темата да не спамят излишно.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Въх ! Сичкото мнение по темата изтрито и не мога да си доставя душевната наслада да го прочитая :roll: Ш прегледам набръзо коша и ако и там го няма ще ми е много кофти за втори път днеска :? Инак след като си опраихме сметките с Mr. Happy Fucking Стойне :lol: то се получи ей таз тема :

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=5&t=27930

Та тъй !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Happy Fine
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Happy Fine »

Случилото се вчера в снимки:

Приготовления

Изображение

Първата риба

Изображение

В очакване на Слънцето

Изображение

Втората риба

Изображение

Между примамките открих това ...

Изображение

... и то работи ...

Изображение

... а ма много работи

Изображение

Смея твърдо да заявя, че този Кефал е Разбойник. За втори път присъствам на пладнешки обир на воблер. Първият път ограбения бях аз, а втория ето този човек.

Изображение

Така се вижда язовира ...

Изображение

... ето от тук.

Изображение

Поздрави и успех на всички
Happy Fine
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Happy Fine »

Във връзка с http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=5&t=27930

:D :D :D

Няма ли начин да се спре веднъж завинаги този терор над хиляди риболовци, които стават жертви на всякакви произволия от страна на риби?
Крайно време е редовите риболовци в страната да се обединят, като се създадат звена като разузнавателни дружини за събиране на необходимите доказателства и при залавяне, престъпниците да се вкарват в сатката за изтърпяване на присъдата.
Крайно време е да се проведат необходимите реформи, който да дават реални резултати и риболовците да се чувстват спокойни и защитени от непредвидени скъсвания, отвличания и кражби на воблери.
В случай, че престъпникът бъде заловен, изявявам готовност да разпозная виновника пред КУР (Кефал Уловен от Рибар), като пряк свидетел на инцидента.

:D :D :D
ti6oboy
новобранец
новобранец

Мнение от ti6oboy »

Много джетове и чалга беше през цялата седмица, язък за хубавия язовир :( Добре че и пари не искаха, че щеше да има удавени, но въпреки всичко си дава клен, хубав кустур, перка и за пръв път хванах каракуда там. :drinkers:
Изображение Изображение Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”