Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

Морски риболов и емоции ......
Модератори: emo vasilev, alekst
- Димитър Янчев
- ще става разбирач
Морски риболов и емоции ......
Здравейте колеги,
нека да ви се похваля малко за моят тридневен излет който направихме с жена ми до южната ни съседка Гърция.
Знаете как е пътуване цяла вечер на сутринта си там минаваш граници разправии и чакане но най-накрая стигнахме до нашето островче . Разхвърляхме багажа и аз вече съм за риба
1-вият ден на какво ли не пробвах но нищо (носех си и бял и торен и болдо и бомарда не и не)не искаше на нищо
Но това не плаши душите наши на следващият ден си взех един хляб и на метода който "откраднах" от колегите ни от Турция се започна с улова. На първото замятане имах кефал средно голям 200-300гр така на всяко замятане се почна с вадене на средно големи рибки
Всичко си беше нормално докато не хванах един който беше към кило и отгоре започна се една борба която продължи поне 15 минути(имам си клипче но не знам как да го кача в сайта) резултата беше откачане !!Както и да е (яд ме беше
) но без кеп и други подръчни материали не можах да го изкарам(много гадни скали) още по-гадното беше, че това се повтори още 5-пъти
Да не ви казвам какво ми беше , че не си взех пълното бойно за риболов.
Но тръпката беше невероятна и смятам за догодина да си го взема(оборудването за риба де) и да им разкажа играта

Това е от мен за сега
P.S.Островчето се казва Амуляни
нека да ви се похваля малко за моят тридневен излет който направихме с жена ми до южната ни съседка Гърция.
Знаете как е пътуване цяла вечер на сутринта си там минаваш граници разправии и чакане но най-накрая стигнахме до нашето островче . Разхвърляхме багажа и аз вече съм за риба

Но тръпката беше невероятна и смятам за догодина да си го взема(оборудването за риба де) и да им разкажа играта

Това е от мен за сега
P.S.Островчето се казва Амуляни
- Димитър Янчев
- ще става разбирач
Колеги ето намерих начин да погледнете малката борба с един от кефалите за които говорих!!
http://www.vbox7.com/play:6695dc14
http://www.vbox7.com/play:6695dc14
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Браво и на двама Ви! Ето го на Камен малкия амурkamen написа:Брей успях най-накрая явно не трябва да е на кирилица.

- Димитър Янчев
- ще става разбирач
-
- разбира нещата
Напълно си права Вероника, но за съжаление нямам камера и клиповете са заснети с фотоапарат (kanon А520) , който от своя страна няма zoom при снимане на клипове, а на всичко отгоре прави максимум три минутни клипове та се налага да вадя рибоците светкавично за да се съберат на един клип

Много ги накъсвам... кордите!
и двамата сте прави. То камера ли да гледаш, рибата ли. Аз например това лято като ходихме на гости на Гоцов на Ивайловград, макар че 5 дена стояхме и носихме камера, като имаше риба нямаше как да я пускам щото всички в лодката влизахме в действие да прибираме другите въдици против оплитане. И за камера нямаше шанс просто. само малко снимки и то вече като се успокоят нещата след ваденето на рибите. 

-
- разбира нещата
Между другото ако, някой иска да гледа клипа, който коментираме, а и още два други на цял екран може да си ги дръпне от този тракер :
http://82.146.28.174/tracker/torrents.php -(BG риболовни клипчета) се казва торента и предопреждавам че се тегли бавничко, но пък торента не е голям
http://82.146.28.174/tracker/torrents.php -(BG риболовни клипчета) се казва торента и предопреждавам че се тегли бавничко, но пък торента не е голям

Много ги накъсвам... кордите!