Пясъчник???

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Пясъчник???

Мнение от dobrin_dinev »

Здравейте колеги!Искам да попитам за информация за яз.Пясъчник и по-точно за "Дупката"!Някой ходил ли е в близките дни там?Има ли все още вода и излиза ли някаква риба при толкова мн.паднала вода?Предварително благодаря на взелите участие в разговора!!! :smt023
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Re: Пясъчник???

Мнение от borislav58 »

Събота бях там към 16и30 само до изтичалото от дупката.Бях си забравил пръчките за дъно и вечерта късно пуснах 4 въдици.Както ги пуснах така ги извадих на сутринта . Всеки се оплакваше рибата се бе удавила.Около нас бе пълно постоянно се сменяха местата ту на дупката ту на язовира .Какви ли не манджи се бъркаха какви ли не чудесии.Неделята това се случваше .На дънарките излезе едно шаранче около 800 гр което си плува пак и това бе.Следобед времето се размръчка и посиня но незаваля рибата пощуря да скача на перо улових към 10 тина каракуди но за много бързо . Като си представите че съм го захранвал събота и неделя местото .Половин час и духна вятър незнайно от къде вълните станаха като на морето и риболова завърши към19 и30. Така че изчакваш да се згомняса времето и тогава газ за Пясъка .|Наслука
Всичко заебавам и за риба заминавам!
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Благодаря ти за отговора колега!Абе с две думи май не си заслужава да се ходи!То каде ли си заслужава!?Всичко е опоскано!:(
Йордан Марков
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Йордан Марков »

borislav58 написа:Събота бях там към 16и30 само до изтичалото от дупката.Бях си забравил пръчките за дъно и вечерта късно пуснах 4 въдици.Както ги пуснах така ги извадих на сутринта . Всеки се оплакваше рибата се бе удавила.Около нас бе пълно постоянно се сменяха местата ту на дупката ту на язовира .Какви ли не манджи се бъркаха какви ли не чудесии.Неделята това се случваше .На дънарките излезе едно шаранче около 800 гр което си плува пак и това бе.Следобед времето се размръчка и посиня но незаваля рибата пощуря да скача на перо улових към 10 тина каракуди но за много бързо . Като си представите че съм го захранвал събота и неделя местото .Половин час и духна вятър незнайно от къде вълните станаха като на морето и риболова завърши към19 и30. Така че изчакваш да се згомняса времето и тогава газ за Пясъка .|Наслука

Ейй Боре пак си се разписъл :wink:
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Аватар
slayder
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от slayder »

Вчера с един приятел отидохме на "Пясъка".Стената беше отворена и на паркинга на кулата имаше 30 коли,а на язовира-фраш от народ.Пообиколихме за места,но уви.Решихме да пробваме на микрото.Излиза приличен костур около 25 см.,каракуда,перка,уклей.Кълвеше през целия ден,но доста мудно.Ловихме с директни и фидери.Успех!
Дава ли? И дава и взема.
Аватар
lastika
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от lastika »

и аз бях през уикенда направо ад
Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
Публикувай отговор