Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Къде да ловя Щука
Модератор: sapuna
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Къде да ловя Щука
по Възможност да се намира в Лудогорието,Варненско
))
От Шумен съм,но нямаме шуки в района ни

От Шумен съм,но нямаме шуки в района ни

- Ribar
- ще става разбирач
Ей тука в Стара Загора имаме 1 езеро в него май има щука ... бях чувал че са го зарибили със щука и ся я ловят много и били така добри парчета... но колко е вярно незнам ...
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Abe az neshto biah chuval za "Duran Kulak" ili neshto takova beshe, tva se namira na sever ot shumen, niakade kum Rumunskata granica - maiche
. Ta tam imalo niakakvi blata i v tia blata edni poznati kazaha che za 2 dena bili hvanali kum 40 shtuki po okolo kilo. Az lichno ne sum gi vidial no im viarvam shoto predi tova gi vidiah kak za edin den dvamata s edna lodka, 2 vudici i niakolko twistera hvanaha 3 kofi s kostur na iazovir Iskar !

- Ribar
- ще става разбирач
м то да кажеш че 2-3 килограма са много ми то ... бе пак става ама неще май да яде тая щука на езерото ... незнам така съм чувал 

Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Fishing_Fan ia kaji tam okolo Shumen, kade ima dobri iazoviri za lov na Sharanovi riboci, opuvane na palatka za 2-3 dena i piivane na birichka ? Az po princip znam za 3 iazovira okolo selo Zlatar ama te sega mai sa vzeto ot arendatori ??? Biaha mi kazali che iskat po 2 leva na pruchka i lovish kolkoto iskash bez da plashtash ribata?!? Ti chuval li si neshto takova, che na mene mi e dosta daleche da hodia da proveriavam??
Dai info za roiana kato cialo kak sa tam iazovirite ??? Kva riba moje da se lovi okolo Shumen ?
Dai info za roiana kato cialo kak sa tam iazovirite ??? Kva riba moje da se lovi okolo Shumen ?
Htuka
Ima 6tuka v na6to ezero v Stara Zagora e !!! Ama e mnoo malko i ne 6te dazima.Mnogo e trudna.A na blesna e nevzmojno dahvane6.Po dobre ne opitvai
Zima nai dobre na 4ervenoperka ili tiq plevelnite.
Nai Dobre v staroto do varbata ili na pt4eto
Tam e istinata.ina4e po4vat ot 300g do 4-5 maksim kilograma 

- Ribar
- ще става разбирач
мерси за инфото ама никога нема да ида там поече
б*ти тъпото езеро за никаф ... рибар не става

-
- ще става разбирач
ники, хайде да се поограничиш с излишните постове. целия форум обърка. ако искаш да добавиш нещо в стар постинг имаш опция "ПРОМЕНИ" във форума 

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- MasterCop
- новобранец
- Обратна връзка:
За езерото Загорка ли говорите? Там хванах 3 едри каракуди по около половин килограм. Има и шаран, но не кълве, вижда се и много кефал - само веднъж хванах един. Там където кълве обаче охраната не дава да се лови!Nicola_SZ написа:Ribar az ti garantiram 4e na na6teto ezero ima golemi ribi oba4e ne ospqh da razbera kak mi e "modela".Moje i da sa 6tuki 6toto goneha malkite rib4eta:) Ama tva sa parcali po 2-3 kg. taka 4e si zaslujava tam!!!
Най-прекия път до сърцето минава през стомаха - казал куршумът с изместен център на тежестта ...
незнам дали видя темата за Шаново и Зимница, там наистина излиза щуката точно в момента 

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS