Дано някога земята ни го върне!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

pepeione написа:.... This theme have un idea to rescue our nature, not to contrast our opinions!!!
В този ред мисли на ООН требва да им доде идеята да забранят ловът повсеместно ( малките сърнички , еленчете , мечета , лисички и каквито ида било животинки също са много сладки :wink: ) !!!
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Павка и това няма как да стане приятелю.Виж ги тия дето вадят световната политика,са все от сой.Целите им родове са ловци и риболовци.Виж ги само колко пари плащат да ходят на лов и риболов по цилия сват,та те ли да го забранят лова-НИКОГА!!!! Скоро гледах някъде в нета,как дерат още живи кучета ли бяха лисици ли??? Страшна гадост,направо хем съм корав човек,направо след две минути гледане,като асимилирах какво става,направо забраних на децата да се ровят във компютъра.Убеден съм че и тези зверства продължават,защото тези хора с това си изкарват прехраната.Ето защо се опитах на нашия колега да му обясня че кучето си лае а кервана си върви.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
pepeione
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pepeione »

Колега Павел, имах предвид, че повечето от нас практикуват така наречения catch & release риболов и че искаме когато отидем на излет около нас да не се търкалят всевъзможни боклуци и какви ли не отпадъци! Надявам се, че вече сме се разбрали! Май работата стана, че единия казва врат, а другия шия и резултата-излишни препирни! :smt023
Наслука!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Pepione,добре си със английския,ома не Павката тръгна да ви разяснява какво аджеба е дереджето със Канада,тюлените и т.н.

Второ,никой не търси да се заяжда със никой във форума,и нали разбираш че малко или много сме живяли повече от тебе,и презумцията е че сме виждали и научили повечко неща от вас по-младите колеги.Първо трябваше да прочетеш какво точно сме писали,да вникнеш в нещата,да асимилираш на къде бия и т.н.
Явно не си разбрал че ако няма спорове,няма и истина.Просто вместо да търсим причини за държанието на другите,защо не видим кой кого правокира със нереалните неща който пише,неща неосъществими по никакъв начин.Вместо да умуваш се опитай да ни обориш със факти и ако успееш ще получиш едно голямо извинение от мен.Не си мисли че някой се заяжда,просто вече не си малък и за някой неща разсъждаваш но кажи ми как така на двайсет години знаеш неща който ставаха преди да си се родил?Кой-как зарибявал!!!ще ти дам приятелски съвет като един от хората живяли и работили по онова време,говори за неща който си виждал лично.Ще кажеш Татко ми го е казал какво е било,но не мислиш ли че всеки е склонен да извърта нещата и всеки вика ..Ех,какво беше по татово време!!! Ще ти кажа,бяха едни големи лайна,много страх и глад,нямаше ги тези пълни /почти/ със всичко магазини,нямаше банани,портокали и неща който във нормалните държави,децата ги ядяха с килограми а нашите родители се редяха по опашките на показните магазини,за да ни зарадват.Но ти сигорно незнаеш и какво е показен магазин?

Това не е заяждане и не желая да споря със тебе,само молбата ми е да четеш внимателно,защото ние говорим едно ти казваш друго / единказва врат а друг шия/ ,направо си мисля че сме писали на китайски,не на Български или Английски,понеже виждам че го знаешанглийския.Хайде със здраве и чети по-внимателно.

pepeione
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pepeione »

Получаваш искрените ми извинения! А аватара ти ясно говори за какво иде реч! :D
Наслука!!!
Dotuk
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Dotuk »

Колеги,никой не може и няма да оспори житейския Ви опит и Мъдрост.Можем само да почерпим от нея.Идеята ми беше.че всичко това е повече от жестоко,но ще продължава да се случва.Може би ние като по-неулегнали млади подхождаме с повече емоции,а Вие като улегнали недотам.Виждам,4е Кроки е ходил в Канада.Мои колега беше лятото в Аляска на риболов.Ако ви интересува как се ходи,и какви са условията.ще ви кажа.че първо се чете книжка от 200 стр. с правила.Искам само да ме разберете-харесват ми правилата и дисциплината,морала и възпитанието на повечето.Това,че винаги има и ще има хора над закона е факт.Аз не се смятам за такъв,и като отида на риба,и някой до мене направи боклук-искам да бъде жестоко глобен-това само примерно.Като видиш бракониер и се обадиш в ИАРА -да се действа бързо и безкомпромистно.Това,което пиша може да няма пряка връзка с тюлените в Канада,но има пряка връзка с отношението ми и позицията ми.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Както казах,тези неща никога,или почти никога няма да спрат ,защото е бизнес за огромни суми.Радвам се че сте ни разбрали,защото в противен случай,ще загубите много време в борба и търсене на истината,а тя шибаната е само една -КОЙТО ПЛЯЩА ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА !!!!!

Не се напрягайте ,всички или почти всички имаме някакъв морал / кой повече,кой по-малко/и всички сме възмутени,от тези зверства който се извършват със почти всички полярни животни но сме по улегнали и не се вързваме на тези неща,защото знаем за какво става дума.Повярвайте ми,пиша ви истини,който съм видял и преживял.Гледайте България,правете така че да не плюят по нас,те са толкова назад и в страни от нас по много критерий.Единственното което имат повече от нас е че са правили и правят бизнес откакто се помнят,а ние тепърва тръгваме,и те тепърва ще разберат че нетрябва да ни подценяват.

Също така за тюлените,те имат фондаций,който също въртят огромни суми пари, заради който трябва да отчитат дейност и понеже има много богаташи който им даряват пари,за да избегнат данъците който трябва да плащат,тези фондаций пишат за тюлени,маймуни ивсякакви видове животни,знайни и незнайни,/нашите мечки и кучета също са в голямата игра / и влагат малки суми за това и онова,пращат хора по света да се ровичкат за тези животни и викат че те правят това те правят онова,вижте ги как убиват тези или онези животни.Всичко е пари,и то много пари,така че не се вързвайте и живота ви ще е по лек.Тези пари който дават за разни животни,защо не ги дадат на бедните държави в Африка?Защо ли,защото животните не говорят и никой не може да проследи колко пари са отишли по тях,а хората говорят нищо че са Африканци.Надявам се схванахте за какво става дума.Всеки от нас на младини е бил идеалист,но в един момент като разберат повечко неща след време си викат...Ебати и тъпаците дето сме били на младини!!! Казвам ви тези неща,за да не си губите времето в разни идеали,зад който се крият много пари.Ако някога имаше на нас кой да ни отвори очите,грешките който сме правили,щяха да бъдат сведени до минимум.Не виждате ли какво стана и какво направиха и правят всички фондаций в България,та нали тези фондаций са тяхна - на западняците измишлйотина за пране на пари!!!! Е хайде със здраве,и да слушате батковците,по някога могат и да ви помогнат със съвети.

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

сред всички тия сьрцераздирателни дебати от които за малко да ревна пропускате елементарния факт,че просто хората са ЗЛИ ГАДИНИ И СЬДИСТИ И МРЬСНИЦИ И.....неам думи всьщност и това си е природа-с природата никой не може да се бори,най абсурдно е па едно нейно творение да се бори против СЕБЕ си... :lol:баати-ние не спрехме сами да се избиваме за некви простотии от сорта на религия(кьдето единствената разлика е,че МОхамед има 1 пророк,а Исус-12 апостола) та кво остава за некви си мечета и тюленчета :lol: а ако имате здрави нерви и желание да се отвратите още повече от THE HUMAN NATURE-то може да посетите този сайт:http://www.ogrish.com/index2.html...приятно прекарване :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”