Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Почивка на Стамболийски
Почивка на Стамболийски
И така, ето че намерих малко време да пусна инфо за моя излет на яз. Стамболийски. Бях избрал място, което бе труднодостъпно за автомобили, освен ако не си с Джип 4х4
. Оказа се, че през Дебелцово може да се мине до там, но прежалваш боята и окачването на колата си. Та транспорта бе по вода с помощта на ето тези плавателни съдове

Лодка "Романтика" в комбинация със Салют Е и на буксир Уфимката. Ето ни и в натоварено положение

Не липсваха и премеждия, което е обяснимо като се има предвид, че всичката техника е съветска
. Няма да ги споменавам, тъй като не затова става въпрос.
Та пристигнахме благополучно, разпънахме лагера и помощниците ми си тръгнаха, а там останахме аз, жената и децата. Направих си шамандури на 90 М от брега при дълбочина 9-9,5 М. Нивото спадаше усилено и не знаех колко ще бъде, когато си тръгнем. Както и да е, ситуацията на хранилката беше следната

Нека разбирачите да кажат квой туй нещо?
Захранване всяка сутрин, презареждане на въдиците всеки ден със всички възможни видове стръв, с които разполагах, включително и малко позабравения "капан" с плочки кюспе + горна кука, но не на царевица, а на стиропор. Те точно тая въдица извади 3 риби - 2 перки и една каракуда, незаслужаващи внимание. Това е от хранилката. Иначе си цъках перки на пружинка и стиропор от ръка. Привечер се появяваше хищник с характерното шльопуркане в края. След проба се оказа, че това са сулки, малък калибър и не в рамките на позволеното! Каквото можах, спасих от тях. Знаете колко живеят след като лапнат чак в г**а си!
Риболовът им бе преустановен! По време на пребиваването ми там, идваха и си отиваха много приятели - кой повече, кой по-малко заинтересован от риболова като цяло, та ще видите и други физиономии по снимките.
Откъм почивка просто няма какво да говоря - мястото перфектно за плаж, къпане, ядене и.... пиене, разбира се!
Идваха ми разни гости и си отиваха. В срядата дойде и шурея, с който основно останахме до последно в Неделя

Ето и малко по-интересни кадри с леки коментари
В опит да хвана изгрева (все не ми се отдаваше
)

"Романтика"

Наздравици

Къпане

Готвене

Среднощно пържене

Пазачът на лагера - Бетина

Наследника в акция
(нема ви казвам колко яде, пък на какво прилича
)

Последния ден, малко преди тръгване се появи един млад колега и доста ентусиазирано замяргаше водната шир с една блесна. И о, за наше голямо учудване, видяхме, че хвана няква риба с доста прилични размери. Оказа се щука 700-800 гр. Последва смяна на тактиката и след 15-на минути бяхме нагазили в плитчините, но не на нашето място, а доста по-вдясно, където ивицата бе обрасла обилно с ония гадните бодили (не знам как им е името), та имаше и във водата от тях!. Е, няма такъв кеф - усетих и аз тръпката от спининговия риболов и то с един от най-борбените противници - щуката! Няма да споменавам колко и какви сме хванали, но си заслужаваше висенето в най-голямата жега от 10:30 до към 15 часа! Ето и малко кадри

В общи линии това бе по-интересното. Прибирането стана с по-големия брат на Уфимката и Романтиката - корабът "Потьомкин"

Всички кадри от излета - те тук:http://gogolisec.snimka.bg/fishing/stam ... -09.413787

Лодка "Романтика" в комбинация със Салют Е и на буксир Уфимката. Ето ни и в натоварено положение

Не липсваха и премеждия, което е обяснимо като се има предвид, че всичката техника е съветска

Та пристигнахме благополучно, разпънахме лагера и помощниците ми си тръгнаха, а там останахме аз, жената и децата. Направих си шамандури на 90 М от брега при дълбочина 9-9,5 М. Нивото спадаше усилено и не знаех колко ще бъде, когато си тръгнем. Както и да е, ситуацията на хранилката беше следната

Нека разбирачите да кажат квой туй нещо?

Захранване всяка сутрин, презареждане на въдиците всеки ден със всички възможни видове стръв, с които разполагах, включително и малко позабравения "капан" с плочки кюспе + горна кука, но не на царевица, а на стиропор. Те точно тая въдица извади 3 риби - 2 перки и една каракуда, незаслужаващи внимание. Това е от хранилката. Иначе си цъках перки на пружинка и стиропор от ръка. Привечер се появяваше хищник с характерното шльопуркане в края. След проба се оказа, че това са сулки, малък калибър и не в рамките на позволеното! Каквото можах, спасих от тях. Знаете колко живеят след като лапнат чак в г**а си!

Откъм почивка просто няма какво да говоря - мястото перфектно за плаж, къпане, ядене и.... пиене, разбира се!

Идваха ми разни гости и си отиваха. В срядата дойде и шурея, с който основно останахме до последно в Неделя

Ето и малко по-интересни кадри с леки коментари

В опит да хвана изгрева (все не ми се отдаваше

"Романтика"

Наздравици

Къпане

Готвене

Среднощно пържене

Пазачът на лагера - Бетина

Наследника в акция

Последния ден, малко преди тръгване се появи един млад колега и доста ентусиазирано замяргаше водната шир с една блесна. И о, за наше голямо учудване, видяхме, че хвана няква риба с доста прилични размери. Оказа се щука 700-800 гр. Последва смяна на тактиката и след 15-на минути бяхме нагазили в плитчините, но не на нашето място, а доста по-вдясно, където ивицата бе обрасла обилно с ония гадните бодили (не знам как им е името), та имаше и във водата от тях!. Е, няма такъв кеф - усетих и аз тръпката от спининговия риболов и то с един от най-борбените противници - щуката! Няма да споменавам колко и какви сме хванали, но си заслужаваше висенето в най-голямата жега от 10:30 до към 15 часа! Ето и малко кадри

В общи линии това бе по-интересното. Прибирането стана с по-големия брат на Уфимката и Романтиката - корабът "Потьомкин"

Всички кадри от излета - те тук:http://gogolisec.snimka.bg/fishing/stam ... -09.413787
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Re: Почивка на Стамболийски
Бе чудих се,къде изчезна наш Гого,той щуки ловял.
Браво,добра почивка + риболов сте си спретнали. 

TICA FAN
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ОХХХ,КЕФ !
Гога благородно ти завиждам.
Абе не ти ли станаха много тези излети с "Потьомкин"
Айде наздраве !
Дано се видим на Ивайловград,че май натам отива НС6.
Гога благородно ти завиждам.
Абе не ти ли станаха много тези излети с "Потьомкин"

Айде наздраве !
Дано се видим на Ивайловград,че май натам отива НС6.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Просто невероятно,по добре едва ли е могло да бъде 

-
- научил се да хвърля
Браво супер излетче 

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните.
-
- и господ не е толокова добър
Весело сте изкарали. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- сериозен играч
Прекрасен излет

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Добро релаксиращо мероприятие. 

-
- разбира нещата
-
- ще става разбирач
Страхотен излет 

Ей тая сулка ме искефи най-много

Маломерна но много борбена

-
- научил се да хвърля
Аре стига бе само Аз ли неам време за това. Браво колега хубава почивка.

Когато цъфнат теменугите и работите тръгнат зле,
е...и им майката на другите гледай ти да си добре.
Пеню Пенев
е...и им майката на другите гледай ти да си добре.
Пеню Пенев
-
- научил се да хвърля
Ето това е добра почивка . 

Ако искате да разсмеете Бог - разкажете му плановете си.