Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица - студеното ?
Модератор: sapuna
Овчарица - студеното ?
Може ли някой да ми обясни тоя водоем с какъв статут е ? Мой приятел, който не е рибар всеки вторник ходи до теца по работа и случайно стана приказка, че имало рибари и хващали много риба, а не плащали. Та реших днес да се разходя с него до теца. Показа ми къде ловят риба хората и се оказа, че е на студената част, точно срещу входа. Пообиколих наоколо, никой не беше хванал нещо голямо. На плувка излизаше каракуда и костур. Питах един колега плаща ли се, той ми отговори, че работел в теца и тази ивица от около 200 метра пред входа била за работниците, можело да ловят и имало охрана. Седнах и гледах как голегите ловят докато чаках моя човек да си свърши работата. Стана жега обаче и хората се разотидоха и тогава дойдоха едни .... роми
и почнаха да напукват червеноперката. Питах ги работници ли са, а те ми казаха, че често ходили там, не били от работници, трябвало само да имаш билет и никой до сега не ги е гонил. Общо взето ми стана интересно къде е истината?

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
-
- учете се от него
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
Re: Овчарица - студеното ?
и на мен ми е интаресно баиа рибари ходиат там като чета по форума и на мен ми се ходи ама ми е далече от пловдив ниакои път може да се разходия и ми е интересно и на мен къв му е стататута. 

Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
Инфото е от приятел който ходи често.Освен билет се вадела карта от самото място с която можеш да ловиш цяла година,мисля че цената е 60 лева.Тя ти дава право на риболов в студеното но без на скендерите.За там се вадела друга карта която струвала 800 лева на година.Работниците в теца ловят защото доколкото разбрах част от брега е заграден и се пада в самия тец.По късно ще го попитам отново и ще допълня.
това място което си видял е само за хора които работят в теца
и отделно се плащат някви билети и такси другата седмица щи чукна едно лично с пълно имфо за там
и отделно се плащат някви билети и такси другата седмица щи чукна едно лично с пълно имфо за там

само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Мерси, ако не зарбавиш, ще съм ти много благодаренdian написа:това място което си видял е само за хора които работят в теца

-
- разбира нещата
E що на лично, аз и предполагам и други колеги искат да знаят относно статута на гьолаdian написа: ............ другата седмица щи чукна едно лично с пълно имфо за там

Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
ок ще пиша в тематаcreativ написа:E що на лично, аз и предполагам и други колеги искат да знаят относно статута на гьолаdian написа: ............ другата седмица щи чукна едно лично с пълно имфо за там
-
- научил се да хвърля
Таксата е 20 лв на първи скендер, 30 лв на втори, 80 на малкото топло. Трябва да имаш връзки, за да те пуснат там или познати от охраната.
Всеки се ражда човек , но не всеки остава такъв до края!!!
момчето пита за мястото преди бариерата за скендера е така ама аз лично питах и ме пуснаха и вече така 2 години никви връзки нищоuzov написа:Таксата е 20 лв на първи скендер, 30 лв на втори, 80 на малкото топло. Трябва да имаш връзки, за да те пуснат там или познати от охраната.
- carpsliven2
- сериозен играч
ми ти си бил до бариерата , а питаш форума.. там ще ти обеснят най добре .. ама кат искаш на теца си ходи на топлото .. тя рибата не е преградена и си ходи където си иска .. кеф и в топлото .. кеф и в студеното.. на топлото таксата е 10 лева за 24 часа с три въдици и риба има повече от студеното.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Така е, ама за първи път стъпвам там, даже не знаех язовира къде е, камо ли, че някой на входа може да ми даде инфоcarpsliven2 написа:ми ти си бил до бариерата , а питаш форума.. там ще ти обеснят най добре .. ама кат искаш на теца си ходи на топлото .. тя рибата не е преградена и си ходи където си иска .. кеф и в топлото .. кеф и в студеното.. на топлото таксата е 10 лева за 24 часа с три въдици и риба има повече от студеното.

Аз ще се опитам да разясня, защото работя в ТЕЦ-2. За студеното ти трябва освен риболовен билет и карта, която се издава само на служители. Цената и е 60лв за 40 излета. С нея може да се ходи и на топлото. Без карта ако те проверят става зле. Тези роми дето си ги видял да ловят са работници от ниакоя фирма, която работи в ТЕЦА и се възползват обикновено в обедната почивка да половят, защото тогава охраната минава по рядко. Това е горе долу от мен. Дано съм бил полезен.
Колега,а истина ли е това че за скендерите се вади специална карта която струвала 800 лева ?icaka написа:Аз ще се опитам да разясня, защото работя в ТЕЦ-2. За студеното ти трябва освен риболовен билет и карта, която се издава само на служители. Цената и е 60лв за 40 излета. С нея може да се ходи и на топлото. Без карта ако те проверят става зле. Тези роми дето си ги видял да ловят са работници от ниакоя фирма, която работи в ТЕЦА и се възползват обикновено в обедната почивка да половят, защото тогава охраната минава по рядко. Това е горе долу от мен. Дано съм бил полезен.
Ако се уредиш само за 800лв е добре!som4o написа:icaka написа:
Колега,а истина ли е това че за скендерите се вади специална карта която струвала 800 лева ?
Последно промяна от Jechev на Сря Авг 26, 2009 1:26 pm, променено общо 2 пъти.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
За почти двойно съм съгласен!Jechev написа:Ако се уредиш само за 800лв е добре, но и за тази карта трябва да те препоръча някой....