Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Гребният канал в Пловдив!
Модератор: bobopeli
Гребният канал в Пловдив!
Преди десетина дена са го източили до дупка и са изловили всичката риба която е имало. Преди години направиха същото нещо, сега рибата тамън се възтанови и отново.
Защо, кому е нужно???
Защо, кому е нужно???
Всяка една минута трябва да бъде оползотворена в риболов!
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ей,сега се ядосах много,ама МНОГО.Как може такова нещо?Сигурно рибата ще я върнат пак като го напълнят...еееех,ще я върнат ама друг път!Пак унищожиха водния живот в канала.Дано има обяснителна причина за това деяние.Колко време чаках(а и не само аз разбира се) да се възобнови рибата в канала,и тъкмо лека-полека нещата се наредиха - пак няма вода.Много ме е яд,имам добри спомени като по-малък от там и ми беше много гадно като я източиха първия път,а за сега - нямам думи.Айде - всяко зло за добро,пък ще видим какво ще стане...
- zograf
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Izto4ena e 4e izpy6ta vodata a i 6te tretirat ne6to 4e imalo vodorasli i ne bilo dopystimo za grebnite sastezaniq.A ribolovcite kato nas da go dyhat
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Не става въпрос кой първи го е отразил или каквото и да е било друго имах предвид, че не трябва така да се получава. От световното на сам е зарибено още няколко пъти, а и както каза Алеко и те зарибиха тази година за тяхното състезани.Жоро Гоцов написа:...тая ихформацийка я оповестихме в предаването по Центрум първи !...е не се ли сещаш за какво се ползва риба за Никулден бе колега...там е отговора на източването...а знаеш ли кога е последното му сериозно зарибяване и от кого?
Мисълта ми е ЗАЩО така явно се източват и обезрибяват водоеми???
Всяка една минута трябва да бъде оползотворена в риболов!