Гребният канал в Пловдив!

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Dzeni
новобранец
новобранец

Гребният канал в Пловдив!

Мнение от Dzeni »

Преди десетина дена са го източили до дупка и са изловили всичката риба която е имало. Преди години направиха същото нещо, сега рибата тамън се възтанови и отново.
Защо, кому е нужно???
Всяка една минута трябва да бъде оползотворена в риболов!
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Ей,сега се ядосах много,ама МНОГО.Как може такова нещо?Сигурно рибата ще я върнат пак като го напълнят...еееех,ще я върнат ама друг път!Пак унищожиха водния живот в канала.Дано има обяснителна причина за това деяние.Колко време чаках(а и не само аз разбира се) да се възобнови рибата в канала,и тъкмо лека-полека нещата се наредиха - пак няма вода.Много ме е яд,имам добри спомени като по-малък от там и ми беше много гадно като я източиха първия път,а за сега - нямам думи.Айде - всяко зло за добро,пък ще видим какво ще стане...
Аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от zograf »

Izto4ena e 4e izpy6ta vodata a i 6te tretirat ne6to 4e imalo vodorasli i ne bilo dopystimo za grebnite sastezaniq.A ribolovcite kato nas da go dyhat
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"

Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Dzeni
новобранец
новобранец

Мнение от Dzeni »

Жоро Гоцов написа:...тая ихформацийка я оповестихме в предаването по Центрум първи !...е не се ли сещаш за какво се ползва риба за Никулден бе колега...там е отговора на източването...а знаеш ли кога е последното му сериозно зарибяване и от кого?
Не става въпрос кой първи го е отразил или каквото и да е било друго имах предвид, че не трябва така да се получава. От световното на сам е зарибено още няколко пъти, а и както каза Алеко и те зарибиха тази година за тяхното състезани.

Мисълта ми е ЗАЩО така явно се източват и обезрибяват водоеми???
Всяка една минута трябва да бъде оползотворена в риболов!
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”