Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0
http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE ... 640/gre6ka
тази грешка ми излиза от време на време знаете ли от какво се получава, това е бг версията
тази грешка ми излиза от време на време знаете ли от какво се получава, това е бг версията
На български няма да намериш,защото я нама по нашенско
Ако искаш на руски ТУК
Наслука!!
P.S. Кълве на:Поденка,молюск,ручейникю, оприш,червь,хлеб,зелень,живец[/quote]
bai_spas,както винаги супер усложлив,мерси за изчерпателната информация,а имаш ли за всички риби реални изображения ако отговора ти е да и ако нямаш нищо напротив,моля те сподели ги,ще съм ти много благодарен.

Наслука!!

P.S. Кълве на:Поденка,молюск,ручейникю, оприш,червь,хлеб,зелень,живец[/quote]
bai_spas,както винаги супер усложлив,мерси за изчерпателната информация,а имаш ли за всички риби реални изображения ако отговора ти е да и ако нямаш нищо напротив,моля те сподели ги,ще съм ти много благодарен.
-
- вече хвърля и на тежко
Не,нямам ги защото не ми трябват,но по принцип не е трудно да се намерят.Щом си любопитен внаги можеш да ги намериш,чичо Гугал знае всичко.По-трудно е да се преработят във формат удобен за рибалката.dimoww написа:а имаш ли за всички риби реални изображения ако отговора ти е да и ако нямаш нищо напротив,моля те сподели ги,ще съм ти много благодарен.
Успех!!

-
- вече хвърля и на тежко
Тази грешка излизаше и в оригиналната 2.0.54 версия.Дава я обикновено когато има някава грешка в данните който търси.За съжаление в BG-везсията която съм качил я дава още по-често,защото това бяха първите плахи опити да побългаря играта.Вследствие понатрупания опит във новата версия,която подготвям съм се постарал да ги оправя тия неща.Нямам много време за тестове,но скоро ще я кача пък вие ще кажете!fresaw написа:http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE ... 640/gre6ka

bai_spas написа:Тази грешка излизаше и в оригиналната 2.0.54 версия.Дава я обикновено когато има някава грешка в данните който търси.За съжаление в BG-везсията която съм качил я дава още по-често,защото това бяха първите плахи опити да побългаря играта.Вследствие понатрупания опит във новата версия,която подготвям съм се постарал да ги оправя тия неща.Нямам много време за тестове,но скоро ще я кача пък вие ще кажете!fresaw написа:http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE ... 640/gre6ka
ок мерси, продължавай в същия дух надеждите ни за бг рибалка са в теб и помощниците ти(ако има такива)
bai_spas може ли да ми пишеш на ЛС искам да ти помогна. 

Искам да попитам понеже слагам нови снимки на рибите може ли да използвам някой снимки от галерята.Благодаря предварително!И налсука ей!!!

-
- вече хвърля и на тежко
Момчета сдобих се с нова клевалка,която работи с всички версии 2.3.0.0. до beta 6 включително.Клевалката е супер.работи като часовник
.Показва всичко необходимо,дълбочини на локацията с мигащи червени точки на местата със закачки,брой риби на локацията,стръв,захранка,точки опит,цена,а бе всичко за което се сетите.Работи и с 2.3.0.0 final.Има само един недостатък,показва стръвта на английски,защото така е написано във файловете,но това ще го преглътнем.На когото му трябва може да я дръпне от тук
ЦЪК
Наслука!!

Наслука!!

-
- новобранец
на мен ми показва грешка когато са опитам да отворя клевалката Спасе , по точно ей това "The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application even log for more detail." Аз съм със биста 64 бита и имам рестрибатабол пакеджа обаче не тръгва ако някой има същия проблем да пише или ако знае само как да го решим
-
- вече хвърля и на тежко
За съжаление от Виста си нямам понятие,а и с английския съм скаран.Дано някой ти помогне.При мен работи перфектно.Нямам и от къде да прочета нещо за клевалката,защото на мен ми е подарък и още не се е появила по форумите.Пожелавам ти да се оправиш,защото е много читава клевалката!smirnoff91 написа:на мен ми показва грешка когато са опитам да отворя клевалката Спасе , по точно ей това "The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application even log for more detail." Аз съм със биста 64 бита и имам рестрибатабол пакеджа обаче не тръгва ако някой има същия проблем да пише или ако знае само как да го решим
Успех!!

smirnoff91 написа:на мен ми показва грешка когато са опитам да отворя клевалката Спасе , по точно ей това "The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application even log for more detail." Аз съм със биста 64 бита и имам рестрибатабол пакеджа обаче не тръгва ако някой има същия проблем да пише или ако знае само как да го решим
значи и на мен ми даваше подобна грешка и инсталирах http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en ето това и ми се оправи опитаи и ти може пък да стане дано да съм помогнал
Моля за малко помощ значи аз съм с ВИСТА и кога то си сложа руская рибалка слагам 2.0 , 2.2.1, 2.2.1.1 и 2 и 3 обаче като искам да я ъпдеитна до 2.2.1.54 или както точно бяха цифрите без да слагам бета версията .. до 2.3.0.6 ми дава грешката за фреимуорка някои може ли дам и помогне или да ми даде съвет някакъв?
-
- новобранец
значи и на мен ми даваше подобна грешка и инсталирах http://www.microsoft.com/downloads/deta...laylang=en ето това и ми се оправи опитаи и ти може пък да стане дано да съм помогнал
мерси брато тръгна ми клевалката бях си забравил за това
Моля за малко помощ значи аз съм с ВИСТА и кога то си сложа руская рибалка слагам 2.0 , 2.2.1, 2.2.1.1 и 2 и 3 обаче като искам да я ъпдеитна до 2.2.1.54 или както точно бяха цифрите без да слагам бета версията .. до 2.3.0.6 ми дава грешката за фреимуорка някои може ли дам и помогне или да ми даде съвет някакъв?
значи да ти кажа има разлика между 2.0 , 2.2.1, 2.2.1.1 и по-нататъчните версии (впрочем и аз не ги помня вече версиите не беше нещо такова) аз ти предлагам да я ъпдейтнеш до последна версия и да почнеш на ново или да си изтеглиш сейфа на Спас от ппредишните коментари там
мерси брато тръгна ми клевалката бях си забравил за това

значи да ти кажа има разлика между 2.0 , 2.2.1, 2.2.1.1 и по-нататъчните версии (впрочем и аз не ги помня вече версиите не беше нещо такова) аз ти предлагам да я ъпдейтнеш до последна версия и да почнеш на ново или да си изтеглиш сейфа на Спас от ппредишните коментари там

Последно промяна от smirnoff91 на Съб Авг 29, 2009 4:10 pm, променено общо 1 път.
това уйндоус дефендер ли е ? нали по принцип е вграден във вистата?
- morriddin
- научил се да хвърля
При мен всичко си тръгва, но ми дава информация само за основните бази.
Има ги като направления, обаче не ми показва нищо за тях.
Аз ли съм в грешка, или просто липсва инфо за по-новите бази?
Има ги като направления, обаче не ми показва нищо за тях.
Аз ли съм в грешка, или просто липсва инфо за по-новите бази?
ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !