Мрена на смесито-Янтра и Лефеджа

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мрена на смесито-Янтра и Лефеджа

Мнение от sapuna »

Става въпрос за моста след с.Върбица (В.Търновско)Идеята ми като излязох тази сутрин от къщи бе да мятам по корекцията.Така и стана.Много зор,много кал ама бях си на мястото.Обилна захранка,жита,качамаци,торен,земен,бял и какво ли още не....цял ден шест костурчета.Привечер,около 16,30ч. смених мястото.Реших да метна останалите червеи и се преместих на реката-над моста,точно на самото смеси.Две момчета мъчеха мрената.Бяха хванали няколко добри парчета и тъкмо си тръгваха.След няколко разменени думи ми отстъпиха мястото си и ми оставиха три русалки.Без да се хваля,резултатът е две мрени.Не съм ги теглил,но и двете са по около кило.Третата русалка така и не можах да я използвам.Изведнъж притъмня и се наложи да изчезвам.Така че,колеги от региона,мрена има не само в Росица. :wink:
НАСЛУКА на ВСИЧКИ!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Колега,аз съм ходил 2-3 пъти на това място специално за мрена,но хващах само дребосък.БРАВО на теб за хубавите мрени! :D :D :D :D
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

три русалки ? какво е това ?
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

ЕТО Я

:lol: :lol: :lol: Разбира се,че не е това стръвта.Де да беше!Русалката е вид червей,подобен на сивия.Има я по влажните места (около чешми,дерета) под окалите листа.А иначе се предлага в почти всеки ЛР магазин.
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”