Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За приятелството за форума и за нас.
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
За приятелството за форума и за нас.
Пичове мислех да не пиша тази тема ,ама не издържах.Днес в форума се разрази буря и то от тези ,който никой не очаква,внезапна ,силна и разрушителна
За какво говоря ли,говоря за великото за мен събитие Н.С 6.
И така споменаха се правила който мисля не обвързват с нищо- никой,освен с това да бъдем мъдри и да се забавляваме.Не видях никъде да се говори за забраната на алкохол,песни, танци до зори.
Този форум както съм казвал и преди ми е като втори дом,тук създадох страхотни приятелства,той е посещаван от невероятни хора,който незнайно защо решиха да се изпокарат.
За бога момчета осъзнайте се
Някой ще си кажат-тоя пък философа,да ама не защото заради такъв хубав повод се размениха толкова много светкавици ,че ме заслепихте.Не искам да повярвам че го правим,найстина не искам
Искам тук да постна една притча която е от векове за векове
Ето нещо за приятелите, приятелството и силата на думите:
Живял някога юноша с лош характер. Баща му веднъж му дал едно пълно с пирони чувалче и казал да забива по един пирон във вратата на двора всеки път, когато изгуби търпение или се скара с някого. Първия ден той забил 37 пирона във вратата. През следващите седмици се научил да контролира количеството забити пирони, намалявайки го до един на ден. Разбрал, че е по-лесно да контролира себе си, отколкото да забива пирони. Накрая, дошъл денят, в който юношата не забил нито един пирон в дворната врата. Тогава той отишъл при баща си и му казал новината. Тогава бащата му казал, да изважда по един пирон от вратата всеки път когато не загуби терпение. Накрая настъпил и денят, когато юношата могъл да каже на баща си, че извадил всички пирони. Бащата го завел при вратата:
- Сине, ти се държа прекрасно, но погледни, колко дупки останаха на вратата! Тя никога няма да бъде същата както преди. Когато се скараш с накого и му кажеш неприятни неща, оставяш му рани като тези на вратата. Можеш да намушкаш човек с нож и после да го извадиш, но раната остава завинаги. И няма да е от значение колко пъти ще молиш за прошка. Раната си остава. Раната, направена от думи, причинява такава болка, както и физическата.
Приятелите – това е най-рядко срещаното богатство! Те те карат да се усмихнеш и те ободряват. Те са готови винаги да те изслушат. Те те подкрепят и ти откриват сърцето си.
Момчета надявам се да заровите томахавките и да се видя с всички вас.Бъдете здрави и знайте че ви уважавам не заради това ,кой колко и какви риби хваща,не заради кой колко пие,пее ,а заради това че сте страхотни момчета ,надявам се мъдри,и страшно много ви обичам.Това е от мен

За какво говоря ли,говоря за великото за мен събитие Н.С 6.
И така споменаха се правила който мисля не обвързват с нищо- никой,освен с това да бъдем мъдри и да се забавляваме.Не видях никъде да се говори за забраната на алкохол,песни, танци до зори.
Този форум както съм казвал и преди ми е като втори дом,тук създадох страхотни приятелства,той е посещаван от невероятни хора,който незнайно защо решиха да се изпокарат.
За бога момчета осъзнайте се

Някой ще си кажат-тоя пък философа,да ама не защото заради такъв хубав повод се размениха толкова много светкавици ,че ме заслепихте.Не искам да повярвам че го правим,найстина не искам

Искам тук да постна една притча която е от векове за векове

Ето нещо за приятелите, приятелството и силата на думите:
Живял някога юноша с лош характер. Баща му веднъж му дал едно пълно с пирони чувалче и казал да забива по един пирон във вратата на двора всеки път, когато изгуби търпение или се скара с някого. Първия ден той забил 37 пирона във вратата. През следващите седмици се научил да контролира количеството забити пирони, намалявайки го до един на ден. Разбрал, че е по-лесно да контролира себе си, отколкото да забива пирони. Накрая, дошъл денят, в който юношата не забил нито един пирон в дворната врата. Тогава той отишъл при баща си и му казал новината. Тогава бащата му казал, да изважда по един пирон от вратата всеки път когато не загуби терпение. Накрая настъпил и денят, когато юношата могъл да каже на баща си, че извадил всички пирони. Бащата го завел при вратата:
- Сине, ти се държа прекрасно, но погледни, колко дупки останаха на вратата! Тя никога няма да бъде същата както преди. Когато се скараш с накого и му кажеш неприятни неща, оставяш му рани като тези на вратата. Можеш да намушкаш човек с нож и после да го извадиш, но раната остава завинаги. И няма да е от значение колко пъти ще молиш за прошка. Раната си остава. Раната, направена от думи, причинява такава болка, както и физическата.
Приятелите – това е най-рядко срещаното богатство! Те те карат да се усмихнеш и те ободряват. Те са готови винаги да те изслушат. Те те подкрепят и ти откриват сърцето си.
Момчета надявам се да заровите томахавките и да се видя с всички вас.Бъдете здрави и знайте че ви уважавам не заради това ,кой колко и какви риби хваща,не заради кой колко пие,пее ,а заради това че сте страхотни момчета ,надявам се мъдри,и страшно много ви обичам.Това е от мен

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: За приятелството за форума и за нас.
Бях писал някъде,че не отива на добре работата ,ама...стигнахме и до тук.
Браво Стоянчо за мнението ти.
Бури винаги е имало ,после отминават,но си прав ,че дупките остават.
Дано всеки превъзмогне собственото си его и се съберем както всяка година всички заедно.
Браво Стоянчо за мнението ти.
Бури винаги е имало ,после отминават,но си прав ,че дупките остават.
Дано всеки превъзмогне собственото си его и се съберем както всяка година всички заедно.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- gorkata_petrov
- разбира нещата
-
- и господ не е толокова добър
Нормално е при толкова много различни хора на едно място, да има и различия.Всички не сме съвършени, всеки е със своите плюсове и минуси.Не е задължително всички да сме приятели.С някой ще бъдем приятели за цял живот, с други просто добри познати, а с трети да проявим търпимост един към друг.Относно срещите, никой не иска да накара накой да прави нещо което ще накърни достойнството му.Просто да не се използва оръжие,да се кара кола пиян и да се изплзват разумно пиротехниките.Какво сложно видяхте, че да тръгват нещата към скандали и разваляне на приятелство.Дайте да не разваляме добрата традиция и да продължим напред. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
snegk написа:Нормално е при толкова много различни хора на едно място, да има и различия.Всички не сме съвършени, всеки е със своите плюсове и минуси.Не е задължително всички да сме приятели.С някой ще бъдем приятели за цял живот, с други просто добри познати, а с трети да проявим търпимост един към друг.Относно срещите, никой не иска да накара накой да прави нещо което ще накърни достойнството му.Просто да не се използва оръжие,да се кара кола пиян и да се изплзват разумно пиротехниките.Какво сложно видяхте, че да тръгват нещата към скандали и разваляне на приятелство.Дайте да не разваляме добрата традиция и да продължим напред.

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- krokibg
- учете се от него
Стояне,просто не знаеш колко си прав

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Аз се извинявам! Ако имо някой убиден от по остири изказвания и коментари!
Всеки е равноправен челен на форума и има право на собствена позиция и мнение.
п.п Пак се извинявам... успех на всички.
Всеки е равноправен челен на форума и има право на собствена позиция и мнение.
п.п Пак се извинявам... успех на всички.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Milena
- вече хвърля и на тежко
Нещо започва да намирисва на женски форум...колегииии......

Не следвай път, върви там, където няма път и остави следи!!!
Напълно права.Женска интуицияMilena написа:Нещо започва да намирисва на женски форум...колегииии......![]()

Групи мрупи,мишки,плъхове,време разделно ще настъпва.Ще се получи обратен ефект.

Стояне,абсолютно прав си!Най-странното е че целия спор е абсолютно безмислен!Нормално е да има едни най-общи правила,още повече,че повечето хора си ги спазват постоянно,но все пак да се регламентират нещата,за да не се стига до по-тежки инциденти!Какво лошо има в това?Кому са нужни безмислени спорове и караници,гърмежи...?
-
- кандидат преподавател
Искам да се извиня за снощи дето бях яхнал метлата
аз също съм да има някъв ред и разбирателство по збирките за да няма инциденти и да си прекарваме весело и приятно.

-
- кандидат преподавател
от AL KAPONE
Аз се извинявам!
Ей заради това ви обичам пичове .Мъжкари има в този форум ,мъжагиот Краси_поборника
Искам да се извиня за снощи дето бях яхнал метлата

- krokibg
- учете се от него

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Искам да изкажа голяма благодарност на един модератор и на администратора на сайта , за личен проблем касаещ само мен и форума!
За отнетото време и за нелепият ми проблем,който беше отстранен с тяхно благородно съдействие.
Благодаря ВИ колеги!
пп името на модератора ще запазя в тайна
(важното е ,че той знае ,че благодарностите са за него и за администратора на nariba.com )

пп името на модератора ще запазя в тайна