Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Риболов на р.Дунав
Модератор: bobopeli
- rusi_kiriazov
- новобранец
Риболов на р.Дунав
Някои може ли да ми каже какво излиза в момента на Дунав(в Русе) кои са там местата и с какви такъми и стръв се лови.Ще ходя там от 2.10 до 6.10 по работа и ще съм много благодарен ако някой ми помогне със съвет. 

- rusi_kiriazov
- новобранец
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
В Русе питаш за магазин Синия Дунав там ще ти отговорят на въпроси къде и как.
Иначе за спининг, преди две седмици хищника беше откачил и даваше яко сега не знам.
Вземаш си плуващи воблери на грозно пате 5-6 см с окраска на костур или оранжево с черен гръб, луксос на мепс и лонгет на моска с червени точки на тези примамки съм имал най-много удари.
Щуката е ДО брега, распера в бъзеите, сома навътре надълбоко, стръв грозд торни или земни червей или попово прасе.
Шаранчета и платики излизат на дъно на пружина с качамак(има по магазините в Русе), слагай една плоска тежест 40-60 грама над пружината за да не я влачи течението много
Вземи си най-здравите въдици

Иначе за спининг, преди две седмици хищника беше откачил и даваше яко сега не знам.
Вземаш си плуващи воблери на грозно пате 5-6 см с окраска на костур или оранжево с черен гръб, луксос на мепс и лонгет на моска с червени точки на тези примамки съм имал най-много удари.
Щуката е ДО брега, распера в бъзеите, сома навътре надълбоко, стръв грозд торни или земни червей или попово прасе.
Шаранчета и платики излизат на дъно на пружина с качамак(има по магазините в Русе), слагай една плоска тежест 40-60 грама над пружината за да не я влачи течението много
Вземи си най-здравите въдици

- rusi_kiriazov
- новобранец
- rusi_kiriazov
- новобранец
- Ванко
- научил се да хвърля
E това какво точно значи като си на Дунава,ще яде ли Асан баница или друг път. Защото както казах по горе, не съм ходил там за риба и не съм на ясно с капризите на Дунав.MIMO написа:В момента водата на Дунава се покачва и то сравнително бързо, онзи ден като наблюдавах върха на един камък се подаваше от водата и след около два часа вече беше залят.