Ръжево Конаре

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

ribata.92
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Ръжево Конаре

Мнение от ribata.92 »

Здравейте колеги!Утре смятам да посетя баластриерите при село Ръжево Конаре.Не съм ходил там от може би 2 години и незнам за какво става дума.Чувам,че те не са под властта на ИАРА,а са частни,вярно ли е?Стопанинът им иска ли нещо като такси и т.н.
Целта ми ще бъде главно риболов на щука и някоя бяла риба на разни ми ти железца и на плувка и дъно евентуалн оза шаран.
Много се бъркам там коя се води първа дупка :D :D и все не оцелвам добро място за улов.Последния път даже и мрежички имаше във водата :twisted: :twisted: :evil: :evil: .
Моля,ако някои колега е ходил скоро да даде информация за състоянието на водоема.
SONY
учете се от него
учете се от него

Re: Ръжево Конаре

Мнение от SONY »

Дупките са частни,но за сега такси не искат.Отиваш на първата дупка на брега от към р.Стряма точно до шаварите излиза по-някое линче,по-навътре червеноперки и костури.Щуката също си я има,но бяла риба не съм чувал скоро да се вади от там.Има и мнооого досаден слънчак.Преди известно време бях там до понтона и излезна само дребна каракуда и костур.
TICA FAN
ribata.92
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribata.92 »

Ще използвам малко повече захранка и се надявам да събера дребните,а с тях и по-едрите костурчета,които ще пробвам на блесни.Ще взема блеснарката и ще пообикалям водоема да видим какво ще направим ...
ribata.92
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribata.92 »

Току-що прочетох една тема за някакви блата около Брацигово.Може ли някой да ми даде информация къде точно се намриат и какво представляват.Предполагам нищо не се плаща и все пак и каква риба излиза.мерси предварително.
valmet
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valmet »

ribata.92 написа:Току-що прочетох една тема за някакви блата около Брацигово.
Влизаш в Брацигово,вляво има бензиностанция на Петрол,веднага след нея има малък асфалтиран път.Тръгваш по него,след 5-6 км отвратителен път ще стигнеш до тези блата.
Дава изключително много слънчевки :twisted: .Има шаран,щука,костур,лин,каракуда.Риба има,но дава трудно!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Доста народ искаше инфо за тези блата,ма никой не бе склонен да даде инфо след това. :D
Хайде народе,дайте малко прясна информация за риболова там в момента,както и някоя снимка на самите гьолове ако може.
TICA FAN
ribata.92
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribata.92 »

Снимка няма,че телефона ми няма връзка с компютъра.Кабела не бачка,но след малко се изстрелвам натам!
ribata.92
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribata.92 »

Не можах да ги намеря блатата...Но отидох на Въча.Не успях да намеря разклона от Брацигово към блатата.Както и да е.На въча при Йоаким Груево хванахме много лещка и викаме и малко мряна.А мряна има много.Едно момче с харпун каза,че е хващало пъстърва 2 кг на въча с харпуна... :shock: :shock:
Към 6 часа ще ида на Марица да помятам воблери и блесни.Дайте някаква идея за подходящо място,но искам да е в града,че родителите ми ще хвърлят за мряна...
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”