Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

КАКАВИ ЖЕНИ ХАРЕСВАМЕ
Модератор: dantho.mihov
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: КАКАВИ ЖЕНИ ХАРЕСВАМЕ
Не си само ти с тъкава жена не се безпокойsom4o написа:Реших да драсна и аз някой ред.От дотук написаното излиза че съм един от малкото дето жената/гаджето му обича риболова![]()

Без риболов няма любов !
Знам
А и тва не е най важното качество все пак 

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дупки да има пък пълнежа ще си дойдеsom4o написа:ЗнамА и тва не е най важното качество все пак

Без риболов няма любов !
днеска бях за риба,болен съм от 2 дена и ми е супер криво без приятелката ми,няма кой да ме разтрие,кой да ме глези кат съм болен,а бе ужас без жените сме за никаде сега го осъзнавам. 

-
- новобранец
Не знам Вие какви жени харесвате, но аз харесвам моята. Не че искам да се хваля с нея, но се е случвало да хване повече риба от мен (един или два пъти). Една седмица преди да роди (ноември 2005г.) бяхме в морето с гумена лодка на Фичоза и хванахме 28 килограма кая и лихнус. Сигурно и малкото съкровище в корема е било на късмет. 

Ох какви сте ми лигльовци: нямало кой да го разстрие, няма кой да му почеше малкото пръстче, дрън дрън......Тва взе да приулича на тийн откровения... 
Аз харесвам мъже : и ся какво правим ? Заключваме темата хахахаххахаха

да тиин откровения са,не може ли както аз лигавя приятелката ми така и тя мен?Amarena написа:Ох какви сте ми лигльовци: нямало кой да го разстрие, няма кой да му почеше малкото пръстче, дрън дрън......Тва взе да приулича на тийн откровения...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Milena
- вече хвърля и на тежко

Не следвай път, върви там, където няма път и остави следи!!!
Ама лигавете си се колкото искате...Само дето не виждам какво общо има с темата....Пък такива лигльовци мъже аз лично не мога да понасям, някак си много сТе ми сладникави ....Отговаряш по темата , а подробностите никой не го интересуватkolio_vg написа:да тиин откровения са,не може ли както аз лигавя приятелката ми така и тя мен?Amarena написа:Ох какви сте ми лигльовци: нямало кой да го разстрие, няма кой да му почеше малкото пръстче, дрън дрън......Тва взе да приулича на тийн откровения...

Не всяка е с твоя вкусAmarena написа: Пък такива лигльовци мъже аз лично не мога да понасям, някак си много сТе ми сладникави ....
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
имаме си "мьжки момичета" явно тука
като ония-де МИ харесват
тьй,тьй-СИЛА в характера треба 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
И слава Бого, защото ако всички бяха като мен , такива като теб не знам как щяха да "виреят"kolio_vg написа:Не всяка е с твоя вкусAmarena написа: Пък такива лигльовци мъже аз лично не мога да понасям, някак си много сТе ми сладникави ....

П.с. Нищо лично към теб, не те познавам, но ме дразнят такива парадирания с някакви лигавщини

- krokibg
- учете се от него
Амаренче,някой тъ"й идосал на морето нящоAmarena написа:И слава Бого, защото ако всички бяха като мен , такива като теб не знам как щяха да "виреят"kolio_vg написа:Не всяка е с твоя вкусAmarena написа: Пък такива лигльовци мъже аз лично не мога да понасям, някак си много сТе ми сладникави ....![]()
П.с. Нищо лично към теб, не те познавам, но ме дразнят такива парадирания с някакви лигавщиниFIN, EXIT, край, конец, точка.

Кажи ся,как върви учението,двойки има ли

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!

Аз си падам по руси! Може и да не са точно руси, а изрусени. Е, може и да не са точно жени...