Страшно е

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

snegk
и господ не е толокова добър

Страшно е

Мнение от snegk »

Днеска реших да отида на Ахелойската река да си половя някоя рибка.Минавам през Тънково,понеже е по-спокойно движението.Карам си колата нормално и наближавам завоя преди Тънково, като идвам от Слънчев бряг.Карам с около 70-80км.ч.В далечината с периферното зрение мярнах някъкъв таван на Бус, кото се клатеше и видимо бързо движеше.Докато натисна педала и извикам на жената, и вече съм в самия завой,Буса с бясна скорост не може да вземе завоя и навлиза в повече от половината на моето платно.Спирачки от моя страна,влизане в банкета,но насреща ми е началото на мантинелата,пак завой на ляво и на косъм се отървах.Ако беше спрял тоз педал щях да го оставя на място,щях да го убия като куче.Обикновено такива ги гоня,но насреща ми имаше много коли и нямаше как да обърна.Ако случайно чете този форум да знае,че ако го барна, жална му майка,ако и да е роднина на президента.Сега трябва да лея коршум на жената.Питам се, на къде сме тръгнали в тази скапана държава.
Както и да е.Стигам на реката и гледам, че всичката трва е ардауш.Стана ми ясно, че яко се е бракониерствало.Погледнах брега и гледам изпънато влакно, вадя и на него парашут.Изгорих го и си бих един шут към къщи,доде ми нанагорнище от всички тез простотии.Влизам в Ахелой и полицая спира движението да се включим в главното платно, тръгвам да завивам и от зад един кавал ме изпреварва и ми сече пътя,на кръстовище пред полицая.Пак спирачки, псувни по адрес на водача и се развиках и на полицая затова, че изобщо не реагира.Направо нямам думи да изразя гнева си и недуумението от това как може да има такъв безотговорен и нагъл народ.Трагедията е пълна.Стига съм ва занимавал, само ще ви припомня, че на пътя е пълно с убийци.Та на пази господ да не попадаме на нито една от страните, в дадените систуации. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Nedeltcho Delev

Re: Страшно е

Мнение от Nedeltcho Delev »

:roll: :roll: :roll:
Илийка не излизай повече днес,явно не ти е дан.Я вземи му удари едно на обяд :drinkers: и не се ядосвай повече/днес де/,радвай се,че си жив и здрав,ако се ядосваш на простаците около теб ще те надживеят :idea:
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Споко Илийка...още малко остана :wink:
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

Илийка,това е едно от нещата,което ме притеснява най-много-БЕЗХАБЕРИЕТО И МАЛОУМИЕТО,БЕЗОТГОВОРНОСТТА към човешкия живот и здраве!
Радвам се,че си се разминал без сериозни травми и дано идиота/идиотите преичинили това бъдат наказани(макар че се съмнявам)!
snegk

Мнение от snegk »

Nedeltcho Delev написа::roll: :roll: :roll:
Илийка не излизай повече днес,явно не ти е дан.Я вземи му удари едно на обяд :drinkers: и не се ядосвай повече/днес де/,радвай се,че си жив и здрав,ако се ядосваш на простаците около теб ще те надживеят :idea:
Така смятам и аз.Алкохол в къщи няма, но поне ще си остана в къщи. :lol: :drinkers:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Лошото е , че страдат невини хора. Нека се самоизбият тия ...
Взимаш си 2 х Изображение. Засичаш го , забиваш му едната в предния капак и го чакаш да слезне с другата.
Някой казват ,че си е до манГалитета на хората , но в този случай става много бързо превъзпитанието. 100% работи !
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

snegk написа:.Алкохол в къщи няма, но поне ще си остана в къщи. :lol: :drinkers:
:( :( :(
Още една трагедия!!
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Саморазправа.......Ама после писането е голямо :evil: ...мръсни бакшиши :evil:
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Да ! С такива хора се разправя само по този начин ! Или пистолет... ! Иди ти подай жалба в МВР-то,че някой те засекал и щел да ти убие семейството и чакай от умрял писмо. Тия копеленца за гушата и в стената !
Имах познат с такъв нрав - или поне беше. Та сега малко си промени възгледите. Казва - "С пиян може да се разправяш , ама с луд не ! Лудия те помни и докато не те докопа не мирясва."
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

СТРАШНО е слаба дума Илийка, аз не мога да намеря думи за това какво става по пътищата.
Радвам се, че си имал бърза и адекватна реакция и сте се утървали само с уплах. И аз гледам на завои (където позволява) напред за да преценя ситуацията, затова и ти си бил почти подготвен, но махай с ръка и продължавай напред.
То простотията не ходи по гората, такива малоумници не мислят за себе си камоли за другите на пътя и рано или късно, ще дойде и техния ден да ги гледаме по новините как са се затрили. Дано никога не вземат невинни със себе си по пътя за АДА, което за съжаление е факт.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
bradata
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bradata »

Ето заради такъв малоумник едва не загинах преди две години. Много лоша случка, колега! Добре, че само с уплах сте се разминали. При мен не беше само това. Живи и здрави, това е най-важно!
Скромността е качество за тези, които нямат други качества!
Аватар
kesh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kesh »

За съжаление такова е положението и не виждам как ще се промени. Имам приятели, които се мислят за Богове на пътя и колкото и да съм им говорил и аз и други от компанията си карат така. И си направих извода, че щом ние сме приятели и сме почти постоянно заедно не можем да им налеем акъл, няма да стане с реклами по телевизията и кампании на КАТ... Май само затвор ще има ефект, ама кво да го правиш... :( Шофьор съм от 2 години и като тръгна на дълъг път ме е страх, не от мен дето имам малък опит, а от другите.... Пази Боже
Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
Аватар
MAESTROTO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MAESTROTO »

Да си жив и здрав ти и семейството,а за тези които карат неразумно има един много убедителен билборд ,който виждам по пътя за Бургас " ПЪТНИ ХУЛИГАНИ-ДАРИХТЕ ЛИ ВЕЧЕ СВОИТЕ ОРГАНИ?'
Умната!
Кефа цена няма!
Sme6NIKa
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Sme6NIKa »

Илия, радващото е, че не сте пострадали. Другото - кучета го яли... Тоя малоумник ще си намери майстора (ТИР) :ANAL: някой ден. Мисля, че всеки който е пътувал е имал такива критични ситуации и са му настръхвали всички косми :( Когато отивам или се прибирам от по-далечно място, почти винаги има такива случки + засичане от някой изпреварващ, защото не е успял да изпревари колоната или не е имал видимост..... И аз като теб мисля че е страшно!
Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от DrAkoN »

Важното е че сте живи и здрави ти и семейството ти Илйка !! Ейй няма оправия в тая куца държавица !!! Ако ще и БОЙКОВИЦА да дойде на власт ние не си ли променим мисленето и съзнанието няма как да стане. Ако се въведът Крумовите закони отнови И СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ 100 % всички в тая държава ще се кротнат. На Българина може да му повлияеш само по два начина с много бой или да му бръкнеш здраво в портфейла . Дано я закрият тая държава и без това за нищо не става
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”