Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Слаковци е пълна пародия
Слаковци е пълна пародия
Не ходете на СЛАКОВЦИ за 24 ч нямахме кълване опитвали сме на 10 вида стръв
-
- разбира нещата
Re: Слаковци е пълна пародия
Класика, нищо ново не ни казваш за съжаление . 

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Това е сигурно най-изтърбушения гьол в пернишко. По-добре да си ходил на Лобош, там има по-голям шанс да хванеш шаран.
Занапред ще си знаеш да не ходиш
Аз направо се учудвам че още има колеги който ловят там..

- CERRUTI
- сериозен играч
Ами колега трябваше преди да тръгнеш да прочетеш какво е писано тук за Слаковци и можеше да си спестиш разочарованието.....ancoi написа:Не ходете на СЛАКОВЦИ за 24 ч нямахме кълване опитвали сме на 10 вида стръв
А м/у другото на Слаковци има риба.............ама в ресторанта

-
- фен клуб-скобар
Едно време нали съм ходил много на Слаковци и знам почти всичко за язовира.
Та идва един клиент днес в риболовния магазин(в който отскоро работя) и като ми говори с един патос за Слаковци ...хванал три сомчета и едно шаранче и сега пак щял да ги утрепа.
Аз си трая....нека си е щастлив човека
Та идва един клиент днес в риболовния магазин(в който отскоро работя) и като ми говори с един патос за Слаковци ...хванал три сомчета и едно шаранче и сега пак щял да ги утрепа.

И сигурно е по евтина отколкото да плащаш за въдициCERRUTI написа: А м/у другото на Слаковци има риба.............ама в ресторанта

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не им разбирате.
Подкрепям всички Слаковци е гола вода.
-
- ще става разбирач
???saksi написа:Едно време нали съм ходил много на Слаковци и знам почти всичко за язовира.
Честността и откровенността те правят уязвим, бъди честен, каквото и да става... Майка Тереза
-
- фен клуб-скобар
Не става въпрос за теб
.
С теб се видяхме преди две седмици,аз говоря за вчера.

-
- ще става разбирач
Би ли споделил, къде точно лови, на дъно или на плувка, и кои са десетте вида стръв?ancoi написа:Не ходете на СЛАКОВЦИ за 24 ч нямахме кълване опитвали сме на 10 вида стръв
Не се заяждам, но от близо месец не съм чул за язовир, на който е имало добър улов, освен на току що пуснати риби! Просто времето е такова, дълги нощи и много кратки утрини и вечери! студено през нощта и жега през деня!
Бих попитал и останалите колеги от форума, които са пуснали постове по темата, кога за последен път и колко пъти тази година са пробвали късмета си на Слаковци, та дават толкова категорични мнения по темата?
Аз последно бях този вторник и определено НЕ съм доволен, но това нищо не значи! Мястото, където обикновено ловя само на плувка, беше заето от едни пишман рибари, които бяха хвърлили 4 дънни въдици, на 10 метра една от друга и то в 4 различни посоки!!!
Просто направих обратен завой и отидох до сухото дърво, където хванах само 3 сомчета, което не смятам за добър риболовен излет!
Между другото предния петък не бяха пускали риба и не бяха излъгали в сайта!
Честността и откровенността те правят уязвим, бъди честен, каквото и да става... Майка Тереза
-
- ще става разбирач
Успокоих се, че не си имал предвид мен, но не съм спокоен по отношение на такива теми като тази и "слаковци за бога не ходете" в един друг форум!saksi написа:Не става въпрос за теб![]()
.
Не става въпрос само за този водоем!
Докога модераторите ще пропускат такива теми, пускани от рибари, които за първи път стъпват на дадения водоем и са направили капо!
Според мен подфорума има за цел да покаже успешни риболовни излети, да погледаме снимки на добри риби и прекрасни гледки от Родината ни, и да се порадваме на успеха на колегите риболовци и като се срещнем някъде, на някой гьол да се поздравим като добри приятели!!!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Преди около месец,в черешите с брат ми за 48 часа имахме 6 амурета между 2 и 5 кг и едно шаранче около 3.След това знам за още двама души с много добри излети пак в черешите.
Вижте сега това,че някой е дал пари за сто въдици и сто и кусур за захранки,не е причина да плюе по водоема,за тва че не е хванал риба в промишлени количества да я снима и да се хвали с нея преди да я консервира
Отишъл си платил си ,това е бате може и да има риба ,може и да няма.......
Друг път можеш да отидеш,а можеш и да го пропуснеш тоя гьол,както и много други от този сорт -платени водоеми ,но увличайки се да плюете вие спамите,което не е добре

Отишъл си платил си ,това е бате може и да има риба ,може и да няма.......

Друг път можеш да отидеш,а можеш и да го пропуснеш тоя гьол,както и много други от този сорт -платени водоеми ,но увличайки се да плюете вие спамите,което не е добре