Слаковци е пълна пародия

Модератори: bobopeli, sapuna

ancoi
новобранец
новобранец

Слаковци е пълна пародия

Мнение от ancoi »

Не ходете на СЛАКОВЦИ за 24 ч нямахме кълване опитвали сме на 10 вида стръв
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Re: Слаковци е пълна пародия

Мнение от takezo »

Класика, нищо ново не ни казваш за съжаление . :?
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
vladko1
новобранец
новобранец

Мнение от vladko1 »

Това е сигурно най-изтърбушения гьол в пернишко. По-добре да си ходил на Лобош, там има по-голям шанс да хванеш шаран.
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

Занапред ще си знаеш да не ходиш :wink: Аз направо се учудвам че още има колеги който ловят там..
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

ancoi написа:Не ходете на СЛАКОВЦИ за 24 ч нямахме кълване опитвали сме на 10 вида стръв
Ами колега трябваше преди да тръгнеш да прочетеш какво е писано тук за Слаковци и можеше да си спестиш разочарованието.....
А м/у другото на Слаковци има риба.............ама в ресторанта :)
Изображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Едно време нали съм ходил много на Слаковци и знам почти всичко за язовира.
Та идва един клиент днес в риболовния магазин(в който отскоро работя) и като ми говори с един патос за Слаковци ...хванал три сомчета и едно шаранче и сега пак щял да ги утрепа.
Аз си трая....нека си е щастлив човека :D
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

CERRUTI написа: А м/у другото на Слаковци има риба.............ама в ресторанта :)
И сигурно е по евтина отколкото да плащаш за въдици :D
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Не им разбирате.
ivann
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivann »

Подкрепям всички Слаковци е гола вода.
toto57
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toto57 »

saksi написа:Едно време нали съм ходил много на Слаковци и знам почти всичко за язовира.
Та идва един клиент днес в риболовния магазин(в който отскоро работя) и като ми говори с един патос за Слаковци ...хванал три сомчета и едно шаранче и сега пак щял да ги утрепа.
Аз си трая....нека си е щастлив човека :D
???
Честността и откровенността те правят уязвим, бъди честен, каквото и да става... Майка Тереза
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Не става въпрос за теб :D :D .
С теб се видяхме преди две седмици,аз говоря за вчера.
toto57
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toto57 »

ancoi написа:Не ходете на СЛАКОВЦИ за 24 ч нямахме кълване опитвали сме на 10 вида стръв
Би ли споделил, къде точно лови, на дъно или на плувка, и кои са десетте вида стръв?
Не се заяждам, но от близо месец не съм чул за язовир, на който е имало добър улов, освен на току що пуснати риби! Просто времето е такова, дълги нощи и много кратки утрини и вечери! студено през нощта и жега през деня!

Бих попитал и останалите колеги от форума, които са пуснали постове по темата, кога за последен път и колко пъти тази година са пробвали късмета си на Слаковци, та дават толкова категорични мнения по темата?

Аз последно бях този вторник и определено НЕ съм доволен, но това нищо не значи! Мястото, където обикновено ловя само на плувка, беше заето от едни пишман рибари, които бяха хвърлили 4 дънни въдици, на 10 метра една от друга и то в 4 различни посоки!!!

Просто направих обратен завой и отидох до сухото дърво, където хванах само 3 сомчета, което не смятам за добър риболовен излет!

Между другото предния петък не бяха пускали риба и не бяха излъгали в сайта!
Честността и откровенността те правят уязвим, бъди честен, каквото и да става... Майка Тереза
toto57
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toto57 »

saksi написа:Не става въпрос за теб :D :D .
С теб се видяхме преди две седмици,аз говоря за вчера.
Успокоих се, че не си имал предвид мен, но не съм спокоен по отношение на такива теми като тази и "слаковци за бога не ходете" в един друг форум!

Не става въпрос само за този водоем!

Докога модераторите ще пропускат такива теми, пускани от рибари, които за първи път стъпват на дадения водоем и са направили капо!

Според мен подфорума има за цел да покаже успешни риболовни излети, да погледаме снимки на добри риби и прекрасни гледки от Родината ни, и да се порадваме на успеха на колегите риболовци и като се срещнем някъде, на някой гьол да се поздравим като добри приятели!!!
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Преди около месец,в черешите с брат ми за 48 часа имахме 6 амурета между 2 и 5 кг и едно шаранче около 3.След това знам за още двама души с много добри излети пак в черешите.
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Вижте сега това,че някой е дал пари за сто въдици и сто и кусур за захранки,не е причина да плюе по водоема,за тва че не е хванал риба в промишлени количества да я снима и да се хвали с нея преди да я консервира :evil:
Отишъл си платил си ,това е бате може и да има риба ,може и да няма....... :smt102
Друг път можеш да отидеш,а можеш и да го пропуснеш тоя гьол,както и много други от този сорт -платени водоеми ,но увличайки се да плюете вие спамите,което не е добре :evil:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”