ЗДР НА ВСИЧКИ РИБАРИ ОТ и ОБЛАСТТА и ВАРНА

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Добре признавам неразбирам.Обясни какво е спезиалното на горната устна на щуките?
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Aз веднъж имах неблагорзумието вместо метален повод сложих хипрон които с ножица трудно се реже,а щуката го прегриза още с кълването. :shock: :shock:
Mart0
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Mart0 »

на бозвелииско е много зле.... няма смисал да се ходи
Няма невъзможни неща!
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

Mart0 написа:на бозвелииско е много зле.... няма смисал да се ходи
Да забелязах :lol:
Лошото е че май навсякъде в околността е така. А най-лошото е че и парите ти взимат. Струва ми се че последните хубави дни ще се използват само за ядене и пиене :D
staria
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от staria »

На Николаевка бях на 04.10 и 06.10 по един шаран към 4кг и 5кг но другите колеги които бяха там само малки шаранчета 0.7кг, явно съм имал късмет.
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Шаран краи варна

Мнение от svetlio86 »

абе пичове можете ли да ми дадете малко инфо каде мога да отида да си пробжам касмета ама искам да хвана някои друг шараН ПА МАКАР И МАЛАК ДА Е АМА ДА ИМА И ДА Е ИЗПРОБВАНО БЛИЗКО ДО Варна да е язовира 4ух добри отзиви за Кошер и Николаевка ама цяло лято не бях тука и ако ми дадете някво инфо ще сам ви много благодарен
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

ЗДР НА ВСИЧКИ РИБАРИ ОТ и ОБЛАСТТА и ВАРНА

Мнение от rap66 »

И аз ходих вчера на Николаевка, 4 и 5 развъдник, да си пробвам новата макара. След обят между 2 и 5 часа. Едно шаранче около кило на плувка в тъстиките. То и нямаше друга възможност, щото имаше вече двама колеги там. По средата между двата развъдника, 4 въдици в долния и 6-7 в горния и на пазача 1- целия язовир опасан. Те бяха извадили един около 3 и пазача извади един вечерка около 3. Така че ако ходиш там, гледай да е през седмицата и да няма хора.

А иначе къде има риба - трябва сам да си я намериш. Защото чуеш ли, че някъде излиза, там вече няма ! Аз вече и на жената няма да казвам къде отивам и ще разкажа защо.

На 9.09.2006 отидохме с познати на развъдниците на Девня. Стана по случайност, не бях ходил там. Бях се нагласил за Блъсково, но не намерих с кого да отида. А те били решили да го пробват тоя язовир-пролетта там излизали амурчета. Отидохме рано на разсъмване и бяхме само ние-трима души. Аз както му е реда захраних с ракетата какво ли не, разпънах Rod-Pod-а и благополучно до 7.30 бях готов ка чакам. И за да се занимавам, нагласих и една плувка и я хвърлих на 1-3 метра от брега в тръстиката. След 2-3 минути гледан пръчката ходи към към язовира. 15 минути борба и първия шаран. И до 14 ч. НИЩО на какво ли не. Всякакви монтажи, всякакви стръви. И в 14 ч. аз си взех плувката и като Луи Дьо Финес тръгнах на покрай брега. Пробежка, замятане и 5 минути чакане, прибежка, замятане .... До 16.30 имах 3 удара и два извадени шарана, общо 11 кг.След втория удар и колегите приложиха тактиката – един шаран и един амур. На ваденето на последната риба имахме публика – един рибар на разузнаване. Тоя същия е бил на другия ден на мястото, където извадихме последната риба и извадил 2 шарана. Следващата неделя,17-ти, пак отидохме на тоя гьол. Имаше 10 коли и мнооооого рибари. Пак се повтори същия сценарий-4 шарана по 3-4 кг на 1-2 метра от брега, но на места, където НЯМА рибари (тези места не бяха много) и още 4 шарана другите рибари. След две седмици собственика източи водоема, “за да извади толстолопа” по негови думи. Това е
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

Сега като си гледам аватара, това е последния шаран 4.1 кг от въпросния водоем.
Анатоли
новобранец
новобранец

Мнение от Анатоли »

На Левски колегите вадят прилични щаранчета.Аз лично ходих за последно там преди около месец и се записах с 3 щарана от по 2 кг.
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”