Страшно е

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Страшно е

Мнение от krokibg »

Нямах намерение да пиша,но Илийката ме правокира и ще си изплача мъката.Вчера в два часа на обяд,едно приятелче го погребахме.Остави жена си в кома и добре че са биле само двамата.Предната вечер се напива след работа,скарва се с техните,пали колата качва и жена му и тръгва да идва към мен в два часа през ноща.Казал на майка му,която го спирала че идва при кръстника на детето/има бебе на два месеца :( Простака му,с простак,три дни преди това,щях да го бия и един час му се карах че последно време се напива и кара постоянно пиян и че ще направи беля.Сега,стоя и си мисля че и аз имам огромна вина за това което стана и се питам,нетрябваше ли да му набия два-три юмрука в простата глава и да се скарам с него.Мисля си че ако го бях направил,нямаше да иска да дойде при мен три дни след като е ял бой и сега щеше да е жив :( :( :( Направо съм бясен и вчера се карах на моите и им казах че вече ще ги бия направо с една арматура,поне аз да ги утрепа и да се свършат тия погребения че ми писна.Това ми е проблема сега и от онази вечер,място немога да си намеря от нерви и яд,че просто трябваше да направя нещо.Сега очакват и жена му да умре/дано да оживее заради децата/ и докторите недават никаква гаранция за живота и,направо са се размазали и двамата.Бог да го прости,и дано и на мен някой прости грешката окято направих че него пребих като куче и да лежи десет дни в болницата да си ближе раните :evil: :evil: :evil: Никога не карам пиян и ако съм го правил е било отдавна и просто съм имал дни да живея.От много време,когато пия,просто нито аз карам,нито давам на някой от моите да карат пияни.ПРавете го и вие за да не ви тежи после някой на съвеста :smt021 :smt021 :smt021
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
ribarshe
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarshe »

Пълно е с (само)убийци по шосетата.МАМКА ИМ :axe: :axe:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Жалка картинка сме като нация,не се уважаваме един други.Какво стана с нас българите,какво ни озлоби,какво ни кара да избиваме комплексите си към себеподобните.Нямам отговори,колко ще издържа да стоя в тая скапаняшка държава не знам.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
kabaero
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kabaero »

Илийка добре че е бил малкия дявол . Дано не ти се случва вече.Кофти че такива не се пребиват сами а взимат и някой със себе си.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Любак, кофти ситуация."Когато колата се обърне пътища много". Единствено децата си патят от необмислените постъпки на родителите. :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Tattler
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Tattler »

За мен истината е една. Хората виждат, че закони няма. Квото и да направиш, най много да те задържат за 24 часа и после ще те пуснат и с това приключват проблемите. Всеки си прави каквото иска, а малоумници има насвякъде. Докато не почнат да вкарват в затвора за такива неща нищо няма да се промени. Чак незнам какви думи да използвам, ама не може да са те хващали да караш 4 пъти пиян, да имаш условна присъда, да си в изпитателен срок, в който пак те хващат да караш пиян и след 2 дни да си на свобода. Много пресен случай от преди седмица с един футболист от един от големите футболни отбори. Много почвам да се чудя, дали да не си набия камшика от тази развалина наречена дърважа докато още нямам деца и не ме задържат много неща тук :?
Аватар
ded
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ded »

Хан Крум липсва на тая България а ти Илийка на този ден курбан давай.Важното е че сте живи.
Тоз, който падне в бой той не умира.
valmet
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valmet »

Илийка радвай се че сте живи и здрави!
Рано или късно такива като този с буса ще убият някого-ще зачернят няколко семейства.Такива боклуци са навсякъде.
Повечето такива убийци си мислят,че точно на тях няма да им се случи,но уви!И лошото е че с тях си заминават невинни хора!
На нас ни трябват много строги закони,но да има и кой да ги прилага.
Хората са казали-прост народ,слаба държава!
P.S.-Съчувствам ти бат' Любо за загубата и разбирам какво ти е.
Мисля че тук е мястото да вметна и за правилата по НС,ако ги има и всеки ги спазва,няма да се стига до неприятни ситуации!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
glushaka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glushaka »

Съгласен съм и с Илийката, и с Любо и с колегите.Карам всеки ден и наистина е така-на нас война не ни трябва, ние ще се изтрепем сами.А по -добре щеше да се трепем на война и да загиваме за някаква кауза.Сега всеки ден като кучета по шосетата загиват по няколко човека/в някои дни по 6-7!!!/...Заради алкохол,неизправни автомобили,неправоспособни водачи,лоши пътища и висока скорост.Скоро ходих до КАТ Шумен с един колега и докато го чаках поразгледах гробището на катастрофирали коли.Стана ми лошо..Още повече,че някои от тези коли са на мои познати и приятели.Не съм съгласен само ,че няма закон.Има и то не лош.Но НЕ СЕ СПАЗВА !Това е проблема.Като нация ние сме царе на намирането на вратички в законите.А най- вече проблемът е в самите нас-самоконтрол,съвест,отговорност,колегиалност и т.н.
Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
Аватар
nordf
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nordf »

Незнам какво става в България ,но знам че е трагедия .
От девет години съм в Испания ,свикнах на тих и спокоен живот ,колегиалност на пътя и др. от този род фактори .Всяка година прекарвам отпуската си ,от един месец ,в БГ и мога да кажа само ,че става от зле ,още по-зле.Пътувам с автомобила си ,прекосявам шест държави и такова "чудо" не съм видял никъде.
Крайпътните банкети са заприличали на гробища ,паметник след паметник и въпреки това войната по пътищата ни не спира .
Петък вечер ,отвсякъде се чува чалга на мах ,малко по-късно пиянски викове ,след полунощ ,към 2-3 часът ,мръсно форсиране на двигатели и пилене на гуми ,те това може да се чуе и види само в БГ.Ето такива са виновни за сакатлъците по пътищата .

Радвам се за Илийката и самейството му ,че са добре и затова че е преценил ситуацията и е реагирал навреме ,това са действия на трезвомислещ човек .
-------------------------
Надявам се България да се оправи ,за да не се налага да бъде "заличена" от световната карта ,като държава и да ни водят най-голямото гето на "Градът", наречен Европа .
Изображение
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Илийка , наистина този идиот си е за убиване , радвам се че сте живи и здрави !!!
Не ми е жал за такива шофьори , звучи грозно , но не ме е яд , че се е претрепал такъв , яд ме е , че почти винаги причиняват мъка на съвсем невинни хора !
Право казва колегата по горе , трябва всички да се замислим когато сядаме зад волана , и веднъж завинаги да проумеем , че за строшените коли сервизи много , и колата пак тръгва , но за нас "части" няма , живота просто си угасва , като запалената свещ ... !
Любо , не се вини за неща за които няма как да си виновен , просто съдбата му е била такава на този човек , дано тези които е оставил преодолеят мъката , защото живота , които им предстои , изобщо няма да е лек !
ribara75
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribara75 »

Живи и здрави да сте Илийка малкия дявол,и на мен вчера едно гадно педалче ми
излезе срещу мен на един завой с беемвенцето му и аз бая се поуплаших късмет за
малко нямаше да съм във форума сега,искат тупаници яко тия педреници :axe:
За един ден на риба,Господ два дена дава!!!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Оня ден гледам една девойка 1.50висока качва се тя в един джип необърнах внимание какъв беше ама тая едва се изкачи на него и с мръсна газ премина през площадката на блока дето детето караше колело а имаше и други деца,сигурно нямаше и 20 години ама самочувствие имаше като на звезда от холивуд.
Та думата ми е че голяма вина за тази война по пътищата имат и родителите.
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Илийка радвам се че сте живи и здрави,дано и за напред Бог да пази всичкини,то вече само на него трябва да се молим.Баси идиотите има по пътищата,страхувам се вече да пътувам с детето....
Изображение
shrek6721
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от shrek6721 »

БАТЕНЦЕ радвам се че само с уплах сте се разминали, можело е да стане непоправимото . ТАКА ще е докато цари това беззаконие и тая корупция , баща ми е еди кои си маика ми я тъпка еди кои си, АЗ съм на черешата. ДА АМА НЕ от гробищата измъкване нема , лошото е че повлече невинни . ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ В КЪЩИ ,ОСТАНАЛОТО Е СРЕДСТВА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ .
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”