Аз ям риба !!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
St!
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Аз ям риба !!!

Мнение от St! »

Напоследък от свободни водоеми не вземам никаква риба. Маломерни риби и такива които са големи за вида си винаги и навсякъде пускам обратно. Няма значение че е платено или че е позволено да се прибира улова.
Обожавам да ям риба и за това си купувам.

P.S. Относно трофеите - трябва да се пускат за да ги има.
kalcho
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalcho »

Ям ,но предимно дребница хапвам,оклей , цаца и малки таранчици.И :drinkers: бирка
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Живко Василев »

Рядко ям риба която хвана. Инак 2-3 пъти седмично ям. Ял съм над 50 вида различни риби, обикновенно са морски. Метро е любимото ми място на пазаруване. Никога не съм ял кефал и костур щото ма е гнус. Не обичам заради миризмата и не ям бряна и червеноперка. Щуката и таранката се ми много костеливи, попчето също.
Изображение
Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Че ям риба..ям,ама рядко съм ял от рибата която аз съм ловил...но родата си я хапва(еле пък баща ми..)А не ям от моя улов не защото не ми харесва а защото съм чревоугодник....всмисъл нямам нерви да чистя кости,пълни ми се цялата уста с слюнка докато чистя тея кости....затова вкъщи риба се купува главно заради мен-някви филета без кости и аз яма купешка а другите прясно уловена :) аааа също и цацка с бира уважавам ;)
За да разберете какво имам впредвит чревоугидник"ненаял се" ще ви кажа че на морето пиех една бира с 3 порции цаца :) просто съм любител на повечкото мезе :)
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

CERRUTI написа:Че ям риба..ям,ама рядко съм ял от рибата която аз съм ловил...но родата си я хапва(еле пък баща ми..)А не ям от моя улов не защото не ми харесва а защото съм чревоугодник....всмисъл нямам нерви да чистя кости,пълни ми се цялата уста с слюнка докато чистя тея кости....затова вкъщи риба се купува главно заради мен-някви филета без кости и аз яма купешка а другите прясно уловена :) аааа също и цацка с бира уважавам ;)
За да разберете какво имам впредвит чревоугидник"ненаял се" ще ви кажа че на морето пиех една бира с 3 порции цаца :) просто съм любител на повечкото мезе :)

Оффф,и аз плющя филета на поразия но си се занимавам и с чистенето на рибата.Имам табиет,като ги накарам да ми хванат каракуда при мен,да си играя с часове да я чистя,кост по-кост,докато не стане като филе от магазина.Цепа я надве по гръбнака и се почва махането на костите къде с нокти,къде с пинцети и т.н.Пробвайте да видите какво мезе е за бира и бяло вина :drinkers: Верно е играчка,но после само лапаш като щраус парче след парче :rolleyes: :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Излизам си в морето,каквото изкарам си го закарвам у дома,чистя си я,
оставям я известно време в лека саламура,после си я приготвям,
и кана челядта на масата.
Така го разбирам да се наричаш рибар ( айде риболовец да е )
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
петър василев

Мнение от петър василев »

Aй хапнете си малко ,че гледам много сте изгладнели :lol:
Изображение
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Киро,добре сте си вие на морския бряг.Рибата от морето си е хубава,и никой не може да ме убеди в обратното.За нашта, от провинцията, няма да казвам нищо :(
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Ами и аз ям риба, която ловя и то преоритетно пред разни други схеми :idea: Изключено е да пускам риби с "трапезни" размери, пък после да си купя някое шаранче- "лайновоз" от рибарски магазин, дето не се знае с какви помии, инсектициди, пестициди, мърша от месокомбинати, гагрясали жита и подобни, разложени отпадъци и какво ли не...са го хранили :idea: :idea: :idea: Единия ми син ходи с приятели за риба, но не лови и не яде сладководна риба, освен чаушан(уклей) и то щото много приличал на цаца; цаца яде- колкото има :D Другия, постоянно ходи за риба, обаче и той яде много избирателно- уклеи, дърти пъстърви на скара, скумрия на скара... пържоли на скара и т.н. 8)
Така стоят нещата и при мен; рибата я чисти и я пържи жена ми; на мен се пада тежката и отговорна работа да я хващам 8) 8) 8)
Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

секво ям и пием-само пелин мразя и лозови сьрми :mrgreen: давам подкупи,винаги оставям бакшиш и не уважавам закона-както някой беше казал в подписа си-обичам родината,мразя дьржавата.тоя вьпрос с взимането на рибата вече е много смешен,понеже в галерията(докато можеше да се качват снимки) бях качил разни и доста обидни коментари прочетох отдолу.прав е кроки,че глупаците и завистниците немат изтребване,за сьжаление е прав :)някьде вече писах,че аз лично сьм според кеф-ако ми скимне взимам,ако ми скимне-пускам...но не виждам смисьла да замькнеш дома 20 кила скобар и да изядеш полвин кило ,а другото да го раздаваш на разни глупаци,че да се праиш на голем герой:)имам един приятел,който така е решил проблема-като фане много не я раздава ами прави бартер за ракия :)не,че го хваля-просто ми е смешно и споделям :) :)интересно как може някой да ме нарече "месар" при положение,че рибите(изключая мрьсниците с тока и пр-визирам нашего брата редовия риболовец)които ловиме са в пьти по облагодетелствани от едно ПРАСЕ напр или агне,които нема ПУСКАНЕ....правили/стрували-задьлжително в тенджерата :D докато рибите все пак се надяват на уважение и свобода по някога :)напр бях качил една снимка с шаран в тава и обидните коментари отдолу бяха доста и на ниво :wink: питам се обаче дали,ако бях качил снимка на одрана овца освен евала друго дали щяха да кажат?много хора и аз мога да обидя и много кирливи ризи да изкарам,но не това е моята цел.И АЗ ЯМ РИБА.....сьщо така-прасета,овци,телета,ярета,пилета и магданоз :)ядохме даже бели червеи сьс сапуна и илийката на НС 5 :D :D :D ял сьм си и кожата,та да видя кьв е вкуса на човешкото :)кофти е-като бял червей :)последните ми пускания на трофейни(за мен) риби са мряна 4 кила(свидетеля не е сьфорумник) и шаран 5,600 от река марица(свидетел токсина).ако хвана дал Бог и сом 100 кила-и него ще го пусна-искам да Ви кажа,че много ме отвори в тази благородна насока фотоапарата-в края на краищата друго си е една снимка за спомен,друго е едно рибно лайно в кенефа.преценявайте си сами,но аз лично сьм на мнение,че риби трябва да се взимат колкото да ти е кеф за консумация-другите мисля,че е най добре да участват в една сьвместна снимка с палав коментар и оро ле порт-коя откьде е :D
цялата работа всьщност с риби и прасета ми прилича на -цитирам георги русев от филма селянина с колелото(неправилно членуван с ЪТ-де си чуруликпенчо да ме похвалиш-в самото заглавие) "значи за прасета не може?а за кучета и котки-МОЖЕ " :) :) :) да Ви е вкусно свинското и рибното :)чиьрс :drinkers:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
В.Стефанов
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от В.Стефанов »

Та то и аз ям риба ама предимно костур,каракудата е хващам ама тя е мн скучна не е някаква борбена риба с такова впечатление съм устанал.
А колко съм са базикал за каракудата че е малко шаранче на което още не са му израснали мустаците нз :D и то с приятели дето вярват ама после им казвам изтината и те ... :D
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Бат Мирче-5кила написа:секво ям и пием-само пелин мразя и лозови сьрми :mrgreen: .......................................цялата работа всьщност с риби и прасета ми прилича на -цитирам георги русев от филма селянина с колелото(неправилно членуван с ЪТ-де си чуруликпенчо да ме похвалиш-в самото заглавие) "значи за прасета не може?а за кучета и котки-МОЖЕ " :) :) :) да Ви е вкусно свинското и рибното :)чиьрс :drinkers:
:prayer: :prayer: :smt023 :drinkers: :drinkers:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Митев написа:
Бат Мирче-5кила написа:секво ям и пием-само пелин мразя и лозови сьрми :mrgreen: .......................................цялата работа всьщност с риби и прасета ми прилича на -цитирам георги русев от филма селянина с колелото(неправилно членуван с ЪТ-де си чуруликпенчо да ме похвалиш-в самото заглавие) "значи за прасета не може?а за кучета и котки-МОЖЕ " :) :) :) да Ви е вкусно свинското и рибното :)чиьрс :drinkers:
:prayer: :prayer: :smt023 :drinkers: :drinkers:
Шшшш,шаранджията,фана ли нящо бе,нал беше за риба с челядта :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”