Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

гр.Трън и яз.Ярловци!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
гр.Трън и яз.Ярловци!
Понеже Трънския Рибар имаше рожден ден скоро,покани мен и Чируса да празнуваме по Трънски.При положение,че има хубав платен язовир в околията се навихме и с Владо палнахме натам.Пък и аз съм си трънско чадо се урнахме към колибката ми в село Рани Луг.Пристигнахме по тъмно наточнихме куките и направо "по машините".
Станахме и направо в натоварената кола,готови за риболов.

Пристигнахме на язовира без никаква информация,за места за риби и каквото и да е било.Отбихме се при пазача с цел някаква информация,оказа се че е новият собсвеник,който е застъпил от четвъртък с голям мерак да превърне гьола в истински водоем за почивка и риболов.Дано!

На принципа,"като незнаеш местата,застани на стената" и "като най не кълве тури 2-ва бели" се плеснахме на стената.

Ловихме с директните телескопи пред нас имаше водорасли,а пред тях дълбочината вече отиваше на 6м.

По обяд ни се обади Трънския да ни пита дали сме хванали някаква риба?Отговара беше "слабо баце нема",сигурно трябваше някой да надъха рибите,защото след 16 часа се почна направо сеч,мяташ вадиш.
Дойде Трънчо да си пребере стоката за неговото гьолче,а ние вече бяхме изпълнили поръчката.

Изпратихме си го със зарибителя,той почерпи по бира и продължихме да си ловим.
Дойде момента и ние да се махаме от язовира,страшно слънчасали и обезводнени извадихме рибите и щракнахме по още някоя снимка

След риболова се запътихме на купонче,но преди това хапнахме и понеже някой колеги ни питаха къде ни е аперитивчето при наличието на салатка,ще дам директен отговор.

А какво има в тенжерата ще го оставя на вашето въображение!

Поздрави и наслука!
Станахме и направо в натоварената кола,готови за риболов.

Пристигнахме на язовира без никаква информация,за места за риби и каквото и да е било.Отбихме се при пазача с цел някаква информация,оказа се че е новият собсвеник,който е застъпил от четвъртък с голям мерак да превърне гьола в истински водоем за почивка и риболов.Дано!

На принципа,"като незнаеш местата,застани на стената" и "като най не кълве тури 2-ва бели" се плеснахме на стената.

Ловихме с директните телескопи пред нас имаше водорасли,а пред тях дълбочината вече отиваше на 6м.

По обяд ни се обади Трънския да ни пита дали сме хванали някаква риба?Отговара беше "слабо баце нема",сигурно трябваше някой да надъха рибите,защото след 16 часа се почна направо сеч,мяташ вадиш.
Дойде Трънчо да си пребере стоката за неговото гьолче,а ние вече бяхме изпълнили поръчката.

Изпратихме си го със зарибителя,той почерпи по бира и продължихме да си ловим.
Дойде момента и ние да се махаме от язовира,страшно слънчасали и обезводнени извадихме рибите и щракнахме по още някоя снимка

След риболова се запътихме на купонче,но преди това хапнахме и понеже някой колеги ни питаха къде ни е аперитивчето при наличието на салатка,ще дам директен отговор.

А какво има в тенжерата ще го оставя на вашето въображение!

Поздрави и наслука!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Бисо
- сериозен играч
Re: гр.Трън и яз.Ярловци!
Абе,верно,какво има в тенджеркатаchapara написа:Браво,ма какво има в тенджерата![]()

Последно промяна от Бисо на Пон Авг 31, 2009 7:05 am, променено общо 1 път.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
МНого добре,ама как може да я пиете тая водка Астория,да нямате нещо руско в произхода 

Просто супер !

Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
-
- и господ не е толокова добър
Абе нестига, че буркани правят ами и търговия въртят.Разбирате им

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- научил се да хвърля
Супер излет 

-
- фен клуб-скобар
В кофата преваряват вода 3 пъти, за да стане лечебна...да се лекуват горките.
Пратете ми тая кофа на изследване!
Пратете ми тая кофа на изследване!
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво, накъртили сте ги

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
-
- разбира нещата
Риболов, после софра както си му е реда. Супер.
-
- вече хвърля и на тежко
Добри сте момчета

Евала пичове,страшни сте