Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Бяло поле" /с. Душево
яз.Бяло поле" /с. Душево
След излети на Жребчево и Копринка незапомнящи се с нищо,имайки впредвид лошите вести от Стамболийски реших да променя нещо.
Язовира е платен има добра популация амур и шаран ,дори над 10 кг.За тях беше и подготовката с накисната царевица и ин-лайн м-жи.
Захранване на ракета ,замятане и...нищо.Наоколо същата картинка.Дори и каракудите от които преди излети нямаше отърване пасуваха.
Изфиних такъмите да закача поне нещо и....ситуацията се изясни след това....8+5+3 кг .

мястото
[URL=http:/
/imageshost.ru/links/f789d98bc3ef1c998b28680b38bcdf4c]

[/URL]
Надявам се като за 1-ви път да съм успял със снимките.Стръвта е грозд на малка кука и плетен повод+80 гр.олово ,скъпите монтажи не сработиха.
Получи се Риболов с много изненади.
Язовира е платен има добра популация амур и шаран ,дори над 10 кг.За тях беше и подготовката с накисната царевица и ин-лайн м-жи.
Захранване на ракета ,замятане и...нищо.Наоколо същата картинка.Дори и каракудите от които преди излети нямаше отърване пасуваха.
Изфиних такъмите да закача поне нещо и....ситуацията се изясни след това....8+5+3 кг .

мястото

[URL=http:/

[/URL]

Надявам се като за 1-ви път да съм успял със снимките.Стръвта е грозд на малка кука и плетен повод+80 гр.олово ,скъпите монтажи не сработиха.
Получи се Риболов с много изненади.
Re: яз.Бяло поле" /с. Душево
Супер рибки!

Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво градски
Не знам защо, обаче не мога да повярвам.
този язовир сьм си го забранил отдавна.

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Прекрасни рибоци 

-
- вече хвърля и на тежко
и аз така, но май.........нещо ние бъркаме колегаmuerter написа:Браво градски![]()
този язовир сьм си го забранил отдавна.

ГОЛЯМ кеф е било БРАВО

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
ИЗкефили сте се ! 

-
- сериозен играч

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Отлично

Удоволствието наистина беше на макс.Големия го измарях 20 мин.и кепа ми малък не влиза....Пожелавам го на всички.
А водоема си е странен!Обикновенно взимат каракуди 200–300 гр., ако се захрани навътре с царевица шаранчета до кило и амури под 3кг.
Тези сомове изобщо не ги очаквах.Досега бях хващал само два по 1.800 кг.Просто Късмет
А водоема си е странен!Обикновенно взимат каракуди 200–300 гр., ако се захрани навътре с царевица шаранчета до кило и амури под 3кг.
Тези сомове изобщо не ги очаквах.Досега бях хващал само два по 1.800 кг.Просто Късмет