Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Батак?
Модератор: sapuna
Батак?
Здравейте колеги в вторник заминавам за 5 дни на яз.Батак има ли някой прясна информация?
Благодаря
Благодаря

С уважене,
Сашо.
Сашо.

-
- фен клуб-скобар
Re: Батак?
Брат ми беше там за една седмица.
Някъде под Цигов чарк.
През нощ
(някаква си рибешка закономерност) е хващал по два шарана.
На фидер ,на царевица и на качамак на пружина.
На контра стената на дупката ,също са играели шарани .
Някъде под Цигов чарк.
През нощ

На фидер ,на царевица и на качамак на пружина.
На контра стената на дупката ,също са играели шарани .
Здравей колега, бях на Батак миналия месец и нямам прясна информация освен тази че в събота и неделя е пълно с джетове които ръмжат и минават буквално през шамандурите. Риба на дъно не хванахме , но на плувка от лодка на 15 метра от брега хванахме около 100-тина червеноперки - средни и едри кам 700гр. Това е което мога да кажа. Наслука 

вчера бях там колеги, преди стената само перки на плувка и някои костур перки излизат добри 500-800гр 

Днес бях преди стената. На дъно нищо. На плувка излизаха перки и тук там някое костурче, ама не толкова големи колкото ги описват колегите. Излизаха и много досадни слънчаци, направо ядяха всякаква стръв.

-
- новобранец
На дупката след контра стената вечерно време на светещо перо дава хубава каракуда и ако имаш късмет можеш да изкараш и някой шаран.Личен опит в петък вечер от около 20:00 ч до 02:30 - 12 каракуди и едно шаранче над килограм чисто голо,като новородено на сладка царевица.Ако имаш лодка да влезеш навътре между водораслите и да си захраниш някое прозорче между тях "ще им скъсъш гъзът".

Какво е по-хубаво от едно бурканче с мед?Две бурканчета с мед.-Мечо Пух
вчера бях на батак и хванах костур и перки доволно на плувка на дъно мн слабо