Здрасти от начинаещ искам съвет

Модератор: nkolev66

Публикувай отговор
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Здрасти от начинаещ искам съвет

Мнение от КИРО »

Абе може и да е хубава,те и виетнамците не прощават на кучетата.

На Атия какви екземпляри съм виждал под водата,
щях да глътна шнорхела.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

... на Атия има и едни други добри екземпляри :shock: :shock: :shock: ...ама бият там :axe: ...требе си връзки :wink:
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Ловил съм ги на камънаците на плажа с. Ново Оряхово от почти брега и имах неблагоразумието да си ги пъхам в плувките та да не излизам за всяко рибе. Да знаете как хапят, като поизсъхне платът на плувките! :mrgreen: Пържили сме ги мешано с попчета и сме ги яли направо от огъня до палатките ни заедно с наши гости чехи. Додето са топли са добри, но изстинат ли стават жилави. :lol:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

gmurkacha написа:За съжаление не съм си в Ахтопол иначе можеше да поплуваме.С харпуна щом си решил да пробваш направи го там където няма хора!!!!!!!
- добър съвет Гмуркачо ...в петък се прежалих и отидохме на палатка на Мириус... в събота поради лошото море доста хора се бяха скупчили в южната част на залива , сина ми гмуркаше малко по-навътре за попчета , а аз го чаках да излезе и да ми върне плавниците , че се бях натокъл да ходя на 20 +( голям кеф беше там - западния край на мидарника )
...по едно време гледам един Лауреат ( не знам как да го нарека другояче ) , с едно руско пневматично харпунче се насочва към морето ...Колега - викам му , тва нящо е опасно - само стреля , аз един път едва не се самоубих !!!...и пича кво ми отговаря познайте :o - За 30 год . нищо не е станало , ся ши стане !!! и най-нагло си зареди харпуна на сушата - в земята и се набута в навалицата - имаше и деца :evil: - е такъв кво да го прайш :evil: :evil: :evil: ...насочи се към сина ми , размина се на два метра с него :evil: :evil: :evil: ИЗТРЪПНАХ ( честно , ако бях с Гамо-то щях да го изтрещя :evil: )...мота се вътре 30 мин и естествено излезе без риба ( щеше ми се да го бех попитал за тия 30 год. колко риба е ударил с него)...излезе със зареден харпун и изтреля стрелата надолу в морето , наоколо хора бол...ей затуй не ми се ходи по тва време там :evil: :evil: :evil: ...дано въпросния "колега" прочете това мое мнение и да знае че , ако повтори тая фиеста - другия път ще ставаме на кълбо :evil: :evil: :evil:
Оги
новобранец
новобранец

Мнение от Оги »

Аз също не бях ползвал харпун ,камо ли пък Руски.Тая година реших да се пробвам и един приятел ми даде неговия харпун руски.Тук във форума няколко човека ми казаха да не ходя с него , да не мислиш че ги послушах , но пробвах се видях че не става с него и всичко на всичко стрелях 7-8пъти нищо не ударих с него.Но от предупрежденията тука във форума го ползвах там където нямаше жива душа ,да не стане сакътлък нещо , че верно е бая шибан предпазителя.
pvo
новобранец
новобранец

Мнение от pvo »

Благодаря ви за мненията ви относно руските харпуни . Имам два и смятам повече да не ги използвам. Израснал съм на северното черноморие и като малък бях доста запален по подводния риболов , но от 20 години вече живея на южното . Като прочетох доста от раздела Подводен риболов разбрах колко много съм загубил от това че не сам се гмуркал от тогава. Ще съм много благодарен ако някой може да ми назове места около Созопол и Черноморец подходящи за този вид (удоволствие) риболов.
pvo
новобранец
новобранец

Мнение от pvo »

Благодаря предварително.
gmurkacha
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gmurkacha »

pvo написа:Благодаря ви за мненията ви относно руските харпуни . Имам два и смятам повече да не ги използвам. Израснал съм на северното черноморие и като малък бях доста запален по подводния риболов , но от 20 години вече живея на южното . Като прочетох доста от раздела Подводен риболов разбрах колко много съм загубил от това че не сам се гмуркал от тогава. Ще съм много благодарен ако някой може да ми назове места около Созопол и Черноморец подходящи за този вид (удоволствие) риболов.
Ахтопол местноста Ахтото!
pvo
новобранец
новобранец

Мнение от pvo »

Благодаря, но ми се щтеше да е по близко до Черноморец. Благодаря още веднъж.
Аватар
justinian
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от justinian »

В Черноморец :D . Първоначално пробвай в района ,където са рибарските лодки :idea:
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

хич не се пробвай в Черноморец , ще се откажеш от подводния :D :D :D , боза и половина , прежали някой лев , но иди по на юг :!:
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

justinian написа:В Черноморец :D . Първоначално пробвай в района ,където са рибарските лодки :idea:
и като дуфне западняка става една миризлива история :D :D :D от мръсния канал :D :D :D ...инак риба има - и то инфарктни парчета ама пуу - не ща ги :D :D :D
Аватар
justinian
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от justinian »

[quote="Булти"] ...инак риба има - и то инфарктни парчета ... :D :D :D[/quote/
Затова го пращам момчето там бре -да се нахъса . :D :D :D
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
pvo
новобранец
новобранец

Мнение от pvo »

Булти благодаря за цветущото описание .За съжаление си прав относно мръсния канал .Не съм си топвал краката дори от тази страна на кея.Пробвал съм веднъж преди доста време от страна на къмпинг "Черноморец" и както се случва обикновенно при мен ,решиж да излизам от водата вече и разтоварих руският ми харпун който вече не използшам след като прочетох за какво иде реч ,към мен взе да се приближава една ОГРОМНА риба . На 50 см от мен се връцна и си изчезна без да мога да реагирам. :cry:
pvo
новобранец
новобранец

Мнение от pvo »

И до колкото знам рибата къща няма :D .
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”